Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar nedir bu acele 3. gün test mi yapılır. Biz de ikinci denememizdeyiz ama 9 günde olmamıza rağmen sadece bir kere idrar tahlili yaptık. Sürekli test mi yapılır çıkmayın evden yatın. Tahlilden daha faydalı. Lütfen. Hadi dua etsin herkes birbrine. Allah hepimize nasip etsin
Arkadaşlar nedir bu acele 3. gün test mi yapılır. Biz de ikinci denememizdeyiz ama 9 günde olmamıza rağmen sadece bir kere idrar tahlili yaptık. Sürekli test mi yapılır çıkmayın evden yatın. Tahlilden daha faydalı. Lütfen. Hadi dua etsin herkes birbrine. Allah hepimize nasip etsin
inan bilemiyorum canım benim e2 ile hiç sorunum yoktu ben hep progesterona odaklandım inşallah iyidir yüksek olması gerekiyor biliyorum iyi diye umut ediyorum ama yorum yapamayacağım rabbim kucağına almayı nasip etsin...