transefrden sonra e2 progesteron...

tubadefekti

rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
951
4
116
Ankara
transfer sonrası 3, gün progesteron 60 e2 1163 çıktı... sizin progesteron ve e2 değerleriniz kaçtı ve sonucunuz ne oldu???

Son düzenleme:
Arkadaşlar nedir bu acele 3. gün test mi yapılır. Biz de ikinci denememizdeyiz ama 9 günde olmamıza rağmen sadece bir kere idrar tahlili yaptık. Sürekli test mi yapılır çıkmayın evden yatın. Tahlilden daha faydalı. Lütfen. Hadi dua etsin herkes birbrine. Allah hepimize nasip etsin

Arkadaşlar nedir bu acele 3. gün test mi yapılır. Biz de ikinci denememizdeyiz ama 9 günde olmamıza rağmen sadece bir kere idrar tahlili yaptık. Sürekli test mi yapılır çıkmayın evden yatın. Tahlilden daha faydalı. Lütfen. Hadi dua etsin herkes birbrine. Allah hepimize nasip etsin

yalnız benim yaptırdığım gebelik testi değil e2 ve progesteron hormon testleri bunlar doktor istediği için yaptırıldı farklı bi durum yani

merhaba canım

5. gunuı benım doktorumda ıstemıştı

e2 478
prohesteron 16 idi

hamıleydım

hakkında hayırlısı olsun

Kizlar yorumlar misiniz. 4. Gun e2 degeri 2.666 cikti sevineyim mi :(((

inan bilemiyorum canım benim e2 ile hiç sorunum yoktu ben hep progesterona odaklandım inşallah iyidir yüksek olması gerekiyor biliyorum iyi diye umut ediyorum ama yorum yapamayacağım rabbim kucağına almayı nasip etsin...

Back
X