Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar biraz üzgünüm
Transferin 10 günü kan testi verdim 102 çıktı bugün 12 gün 172 çıktı 7. Günde pıhtı gelmişti tutunma belirtisiymiş yükselir mi kızlar
Transferin 10 günü kan testi verdim 102 çıktı bugün 12 gün 172 çıktı 7. Günde pıhtı gelmişti tutunma belirtisiymiş yükselir mi kızlar
Benimde mesela 10.günde 70
12.günde 139
18.günde 994 çıkmıştı dr değerler bekledipim gni değil dedi 10. Günde minik bi pıhtı gelmişti 10ekimfe tekrar gidicem çok merak ediyorum görebilecekmiyim bakalım sizin sonraki testler nasıl dr gördü mü
12.günde 139
18.günde 994 çıkmıştı dr değerler bekledipim gni değil dedi 10. Günde minik bi pıhtı gelmişti 10ekimfe tekrar gidicem çok merak ediyorum görebilecekmiyim bakalım sizin sonraki testler nasıl dr gördü mü
12.günde 139