Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kan tahlili ver istersen canım. Benim altıncı gün de bu kadar net değilken öğrenmiştimtüp bebek transferinin 4. Günü test yapmaya başladım 1 yazan 4. Gün 4 yazan 6 . Gün sizce pozitif olabilirmi çok silik sanki
Bence bu baya pozitif, gözünüz aydın :)
Çok teşekür ederim bakalım korkularım var ilk tüp bebek tedavisinde ikiz bebegim oldu ama 6 aylıkken dogdular ve malesef yaşayamadılar uzun zaman normal denedim ama olmadı şimdi tekrar transfer oldum 1 tane transfer yapıldı ama çok silik gözüküyor sanki emin olamadım o yüzden rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin inşallahGözünüz aydın olsun inşallah pozitif görünüyor sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Yarın 7. Gün beta testi vermek istiyorum ama doktor 12. Günden önce verme dedi sabredemiyprum ama 5 yıl 2 kayıp çok heycanlanıyprum o yuzden bu testler ilk 3 dakika sonucları bu arada 5 degil 3 dakika tutuyorumBi kan tahlili ver istersen canım. Benim altıncı gün de bu kadar net değilken öğrenmiştim
Çok teşekür ederim bakalım korkularım var ilk tüp bebek tedavisinde ikiz bebegim oldu ama 6 aylıkken dogdular ve malesef yaşayamadılar uzun zaman normal denedim ama olmadı şimdi tekrar transfer oldum 1 tane transfer yapıldı ama çok silik gözüküyor sanki emin olamadım o yüzden rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin inşallah
Hayırlı olsuntüp bebek transferinin 4. Günü test yapmaya başladım 1 yazan 4. Gün 4 yazan 6 . Gün sizce pozitif olabilirmi çok silik sanki
Bende de doktorum bekle dedi ama ben sabredemedim vermiştimYarın 7. Gün beta testi vermek istiyorum ama doktor 12. Günden önce verme dedi sabredemiyprum ama 5 yıl 2 kayıp çok heycanlanıyprum o yuzden bu testler ilk 3 dakika sonucları bu arada 5 degil 3 dakika tutuyorum