• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer+6 silik gebelik testi

vnlck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2025
14
1
1
32
Kızlar selam tüp bebek tedavisi görüyorum ilk tedavim 18 kasımda 5.gün 5 bb kalitede çift embriyo transferi oldum normalde test günüm ayın 1 i ama bugün dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı ? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim 🌸

Eklentiler

• IMG_5462.webp
    IMG_5462.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Evet gayet net görünüyor kan verdiğinde yüksek cıkar sonuç inşallah hangi marka testlerin güvenilir mi tatlım

Kağıt olan innovita diğer pembe olan predictor marka.Predictor için baya olumlu yorum yapmışlar ama diğerinin güvenilirliğinden emin değilim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıp sonra kan vericem 🙏

Kağıt olan innovita diğer pembe olan predictor marka.Predictor için baya olumlu yorum yapmışlar ama diğerinin güvenilirliğinden emin değilim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıp sonra kan vericem 🙏
Kan için acele etme canım 30 40 bişey çıkar şimdi yükselecekmi diye endişe edersin idrar ile takip et koyuluğu bence 🙂

Testlere güvenemiyorum içimde hep bi acaba şüphesi oluyor normalde 12.güne kadar hiç test yapmayacaktım ama dayamadım 🥹Silik çizgide çıkınca eminde olamadım idrar testlerinede devam edeceğim evde normalde gebelik varsa kanda çıkması gereken hcg değeri nedir ?

Kızlar selam tüp bebek tedavisi görüyorum ilk tedavim 18 ekimde 5.gün 5 bb kalitede çift embriyo transferi oldum normalde test günüm ayın 1 i ama bugün dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı ? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim 🌸
Kaçıncı günde yaptınız testi ben anlamadım. Kan testi günü kaçıncı gün

Çok pardon ilk mesajımda yanlış yazmışım transferimi geçen hafta pazartesi günü 18 kasımda oldum oraya Ekim yazmışım sizin mesajınızı okuyunca farkettim. Transfer gününü saymazsak bugün 6. Gün bugün yaptım bu testleri

Doktorum kan testi gününü 1 aralığa verdi ben sabırsız davranıp 6.günden idrar testi yaptım 🥲normalde 1 hafta sonra kan vermem gerekiyor

Kızlar selam tüp bebek tedavisi görüyorum ilk tedavim 18 kasımda 5.gün 5 bb kalitede çift embriyo transferi oldum normalde test günüm ayın 1 i ama bugün dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı ? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim 🌸
Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız

Doktorum kan testi gününü 1 aralığa verdi ben sabırsız davranıp 6.günden idrar testi yaptım 🥲normalde 1 hafta sonra kan vermem gerekiyor
Kanı böyle 10.günde felan ver bari canım 😀 şimdi değer yeni yükselişe geçtiyse strese girme maşallah gerçi baya koyu çıkmışta

Hayır dondurulmuş embriyo transferi çatlatma iğnesi kullanmadım

Ah işte sabırsızlandım yaptım canım ama dediğin gibi kanı bekleyeceğim galiba 😂Aslında ilk yaptığımda bu kadar koyu değildi bekledikten sonra koyulaşıyor sanırım

6.gune göre Gayet koyu çıkmış bence bebişlerin ikisi de orda olabilir 🙏

Yaa inşallah umarım ikiside oradadır 🙏Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏🌸

Çok pardon ilk mesajımda yanlış yazmışım transferimi geçen hafta pazartesi günü 18 kasımda oldum oraya Ekim yazmışım sizin mesajınızı okuyunca farkettim. Transfer gününü saymazsak bugün 6. Gün bugün yaptım bu testleri
Bende 19 kasımda oldum belirtileriniz var mı ben test yapmaya cesaret edemiyorum ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun insallah kan sonucunuzda çok güzel gelir

Bende 19 kasımda oldum belirtileriniz var mı ben test yapmaya cesaret edemiyorum ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun insallah kan sonucunuzda çok güzel gelir
Hayır hiçbi belirti yaşamadım inanın belirti olmadığı için negatif olduğunu bile düşündüm halada tam emin olamıyorum.Teşekkür ederim inşallah hepimizin sonucu çok güzel gelir 🙏Sizin varmı belirtiniz tek embriyomu çift embriyomu transfer olmuştunuz

Hayır hiçbi belirti yaşamadım inanın belirti olmadığı için negatif olduğunu bile düşündüm halada tam emin olamıyorum.Teşekkür ederim inşallah hepimizin sonucu çok güzel gelir 🙏Sizin varmı belirtiniz tek embriyomu çift embriyomu transfer olmuştunuz
Yani bende de belirti yok bugün sadece çok hafif adet olcak gibi karnım ağrıdı oda gecti çok belirsiz bi durum doktor bana sayı söylemedi bunları düşünme olcak mı olmucak mı diye kafana takma dedi bende tamam dedim o an zaten heyecan oluyor zaten bişey de diyemedim

Back
X