• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Şunu da belirteyim bu fiyatlar temmuz ayına ait. Ben muhasebe ile konuşup fiyat sabitledim. Şuan hepsi değişmiş
Evet 120 dendı bana bugun konuştuğumda.hepimiz için sağlıkla en guzel sonuçlar olsun🤲
Yarın ilk görüşmem olsada tevafuk mens 3.gunu keşke hemen başlanabılse(yaş 39 olunca😞

Evet 120 dendı bana bugun konuştuğumda.hepimiz için sağlıkla en guzel sonuçlar olsun🤲
Yarın ilk görüşmem olsada tevafuk mens 3.gunu keşke hemen başlanabılse(yaş 39 olunca😞
Fiyatı sabitlediler mi onu mutlaka teyit edin lütfen. Ben temmuzda histereskopi için fiyat aldım Ekim'de histereskopi oldum 57 istediler ben fiyatı sabitlemistim dedim 45 odedim. Tüm yapılacak işlemler için bunu söyleyin not olarak yazsınlar. Muhtemelen yakın zamanda yine zam gelir çünkü
Belki de hemen başlarlar hakkinizda hayırlısı olsun insallahh. Yücel bey ve sevinç hanım da mutlaka aklınızda bulunsun 😇🥰

Transferinizi hangi doktor yapacakmış? Bana Sevinç hanım dediler ☺️ İnşallah çok güzel geçer 🥰
Benim de sevinç hanım
Çok mutlu oldum duyunca, dünya tatlısı bir insan. Çok seviyorum doktorumu 🥰
Sizin de çook guzel geçer inşallah hayırlısıyla

Back
X