- 3 Haziran 2016
- 716
- 309
- 103
Henuz cok erken degil mi belirti icinKızlar benim transferimde pazar gümü gerçekleşti ama bende hiç belirti yok normal mi acaba sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbir şey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henuz cok erken degil mi belirti icinKızlar benim transferimde pazar gümü gerçekleşti ama bende hiç belirti yok normal mi acaba sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbir şey yok
Çok erken zaten belirti olacak diye bişey yok şartlanma canım belirti aramaKızlar benim transferimde pazar gümü gerçekleşti ama bende hiç belirti yok normal mi acaba sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbir şey yok
Henuz cok erken degil mi belirti icin
Haklısınız kızlar benimle transfer olup belirti yaşayanlar oldu da ben o sebeple sordum sağolunÇok erken zaten belirti olacak diye bişey yok şartlanma canım belirti arama
Daha çok yeni olduğu için normal bence belirti olmaması transfer +7 deyim ben bendede halen bi belirti yok.Ama ben çok fazla ilaç iğne vs kullanıyorum ve rahatsızımda aslında bu durumdan süreci dahada zorlaştırıyor benim için özellikle iğneler.Transfer hazırlık döneminde başka ilaç kullanmışmıydınız tedavinizi nerede oluyosunuzKızlar benim transferimde pazar gümü gerçekleşti ama bende hiç belirti yok normal mi acaba sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbir şey yok
Hayırlısı olsun hakkınızda umarım güzel sonuçlanır süreciniz4-5 aralik gibi transfer olacak sanirim bir kontrolum daha var. Yasim genc oldugu icin ve daha onceden normal yolla bir gebeligim oldugu icin doktorum tek embriyo uygun gordu
Çok geçmiş olsun şaşırdım okuyunca ben kalçadan iğne kullanmadığım için neden veriliyormuş ki bu kadar kötü etkileri olan yaBana verdikleri promester iğne beni mahfetti kızlar transfer hazırlığı döneminden beri hergün kullanıyorum halim içler acısı yürüyemeyecek durumdayım kalçam beze dolu iğneyi vuracak yer kalmadı her gece ağrıdan ağlayarak uyuyorum sağa sola dahi dönemiyorum benim gibi etki eden varmı aranızda varsa şişkinlik beze sorununa çözüm olarak bildiğiniz bişey varmı ben sıcak kompres soğuk kompres herşeyi uyguladım ama hiçbirinin faydasını göremedim ne yazık ki
Promester iğne transfer sonrası hemşire vurmuştu bana hastanede kalçadan. Bacağı felç ediyor ağrıdan yürütmüyor yana yatamıyorum bende hemşireye sordum kas içine yapıldığı için çok normalmiş ağrı olması daha iyi etki ettiğini anlarız sabret dedi. Sende sabret canımBana verdikleri promester iğne beni mahfetti kızlar transfer hazırlığı döneminden beri hergün kullanıyorum halim içler acısı yürüyemeyecek durumdayım kalçam beze dolu iğneyi vuracak yer kalmadı her gece ağrıdan ağlayarak uyuyorum sağa sola dahi dönemiyorum benim gibi etki eden varmı aranızda varsa şişkinlik beze sorununa çözüm olarak bildiğiniz bişey varmı ben sıcak kompres soğuk kompres herşeyi uyguladım ama hiçbirinin faydasını göremedim ne yazık ki
İlaçların etkisidirHaklısınız kızlar benimle transfer olup belirti yaşayanlar oldu da ben o sebeple sordum sağolun![]()
Ben onu yaklaşık 2 haftadır hergün kullanıyorum düşünün halimi transfer sonrası günlük hayatıma döndüm işe gittim falan yazanları şaşkınlıkla okuyorum ben odadan odaya yürürken bile eziyet çekiyorum kalçam mosmor ve beze dolu ağrıdan adım atmayı bırakın sağdan sola dönmek bile işkence günlerdirPromester iğne transfer sonrası hemşire vurmuştu bana hastanede kalçadan. Bacağı felç ediyor ağrıdan yürütmüyor yana yatamıyorum bende hemşireye sordum kas içine yapıldığı için çok normalmiş ağrı olması daha iyi etki ettiğini anlarız sabret dedi. Sende sabret canım
Çok teşekkür ederim vardır doktorun bi bildiği demek istiyorum ama burda görüyorum ki bu iğneleri kullanmadanda süreci devam ettiren doktorlarımız varmış keşke benimkide o şekilde bi tedavi protokolü izleseydi bu süreç bu denli zor olmazdı benim içinÇok geçmiş olsun şaşırdım okuyunca ben kalçadan iğne kullanmadığım için neden veriliyormuş ki bu kadar kötü etkileri olan ya![]()
Evet. Çok iyi anlıyorum beni 3 gün kilitlemişti 2 doz iğne. Her gün oluyorsam yürüyemezsin dediğin gibi yatakta bile yatırtmıyor acıdan. Bu çektiklerinin karşılığını alırsın inşBen onu yaklaşık 2 haftadır hergün kullanıyorum düşünün halimi transfer sonrası günlük hayatıma döndüm işe gittim falan yazanları şaşkınlıkla okuyorum ben odadan odaya yürürken bile eziyet çekiyorum kalçam mosmor ve beze dolu ağrıdan adım atmayı bırakın sağdan sola dönmek bile işkence günlerdir
Ya evet üzüldüm gerçekten bu kadar zorlanmanıza çünkü olabiliyormuş evet vardır mutlaka bi bildiğiÇok teşekkür ederim vardır doktorun bi bildiği demek istiyorum ama burda görüyorum ki bu iğneleri kullanmadanda süreci devam ettiren doktorlarımız varmış keşke benimkide o şekilde bi tedavi protokolü izleseydi bu süreç bu denli zor olmazdı benim için![]()
Progesteron değerinize göre ek olarak yazmış olabilir onu diye düşündüm yükseltsin diyeÇok teşekkür ederim vardır doktorun bi bildiği demek istiyorum ama burda görüyorum ki bu iğneleri kullanmadanda süreci devam ettiren doktorlarımız varmış keşke benimkide o şekilde bi tedavi protokolü izleseydi bu süreç bu denli zor olmazdı benim için![]()
Bilemiyorum belkideProgesteron değerinize göre ek olarak yazmış olabilir onu diye düşündüm yükseltsin diye
İnşallahEvet. Çok iyi anlıyorum beni 3 gün kilitlemişti 2 doz iğne. Her gün oluyorsam yürüyemezsin dediğin gibi yatakta bile yatırtmıyor acıdan. Bu çektiklerinin karşılığını alırsın inş
Ben de kullanmiyorum canin suan sadece bir tanecik hap kullaniyorum transfer hazirliginda ve ilk kez duydum boyle bir igne kullanildiginiBana verdikleri promester iğne beni mahfetti kızlar transfer hazırlığı döneminden beri hergün kullanıyorum halim içler acısı yürüyemeyecek durumdayım kalçam beze dolu iğneyi vuracak yer kalmadı her gece ağrıdan ağlayarak uyuyorum sağa sola dahi dönemiyorum benim gibi etki eden varmı aranızda varsa şişkinlik beze sorununa çözüm olarak bildiğiniz bişey varmı ben sıcak kompres soğuk kompres herşeyi uyguladım ama hiçbirinin faydasını göremedim ne yazık ki
Kullanmadığınız çok iyi olmuş çok eziyetli bi iğne gerçekten.Eğer tutarsa gebeliğin ilk 12 haftası kullandırtmaya devam ediyormuş normalde doktorum ama ben alternatif başka bir ilaçla değiştirmesini isteyeceğim şuan gün sayıyorum bitmesineBen de kullanmiyorum canin suan sadece bir tanecik hap kullaniyorum transfer hazirliginda ve ilk kez duydum boyle bir igne kullanildigini
Normal progestan da kullaniyirmusunuzKullanmadığınız çok iyi olmuş çok eziyetli bi iğne gerçekten.Eğer tutarsa gebeliğin ilk 12 haftası kullandırtmaya devam ediyormuş normalde doktorum ama ben alternatif başka bir ilaçla değiştirmesini isteyeceğim şuan gün sayıyorum bitmesine
Beb 3 gebeliğimide predictorla öğrendim hiç yanıltmıyorKağıt olan innovita diğer pembe olan predictor marka.Predictor için baya olumlu yorum yapmışlar ama diğerinin güvenilirliğinden emin değilim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıp sonra kan vericem![]()