• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer+6 silik gebelik testi

Tebrik ederim, umarım sağlıklı bir gebelik olur. Ultrasona gün vermiştir muhakkak ama sanırım gününüz haftaya değil mi ? Bir de progestan kullanuıyor musunuz
Evet kullanıyorum estrofem ve progestan iğne başladı doktor kanama devam ediyor az da olsa doktor keseyi çok çok küçük olarak gördüm dedi ama bilmiyorum

Evet kullanıyorum estrofem ve progestan iğne başladı doktor kanama devam ediyor az da olsa doktor keseyi çok çok küçük olarak gördüm dedi ama bilmiyorum
Umarım geçer kanamanız sağlıkla alın kucağınıza

Sİzi hangi gün çağırdılar keseye 🙏
9 Aralık’ta hem kese hem kalp atışı için çağırdı. Şehir dışından gittiğimiz için 2-3 gün arayla çağırmak istemedi doktorumuz. Tek seferde ikisini de göreceğiz inşallah 🤲🥹

9 Aralık’ta hem kese hem kalp atışı için çağırdı. Şehir dışından gittiğimiz için 2-3 gün arayla çağırmak istemedi doktorumuz. Tek seferde ikisini de göreceğiz inşallah 🤲🥹
9 Aralık bizimde kese için randevumuz var 🌸Sağlıkla görürsünüz inşallah 🙏

Transferinizin kaçıncı gününe denk geliyor yada gebeliğinizin kaçıncı haftasına

Hayırlı olsun benimde 10. Gün 396 14. Gün 2714 çıktı haftaya salı keseye çağırdı doktor heyecanla bekliyorum 🤭
Ay sizinde değerler baya yüksekmiş ikiz gebelik gibi duruyoo 😍Gönlünüze göre güzel haberler alırsınız inşallah çok heyecanlı bi süreç gerçekten 🥹😍İkiz diyince benim eşim doktorun odasında sevinçten çığlık attı 😂😂

Ay sizinde değerler baya yüksekmiş ikiz gebelik gibi duruyoo 😍Gönlünüze göre güzel haberler alırsınız inşallah çok heyecanlı bi süreç gerçekten 🥹😍İkiz diyince benim eşim doktorun odasında sevinçten çığlık attı 😂😂
Hayırlısı olsun canım salı günü öğrencez bizde tekte ikizde kabulümüz yeterki sağlıkla kucağımıza alalım 😍

Kızlar selam tüp bebek tedavisi görüyorum ilk tedavim 18 kasımda 5.gün 5 bb kalitede çift embriyo transferi oldum normalde test günüm ayın 1 i ama bugün dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı ? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim 🌸
Bende 4 aralıkta transfer oldum erken gebelik testim bu şekilde 🥺 var mı yok mu tam anlayamıyorum

Eklentiler

• IMG_6581.webp
    IMG_6581.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 165
Merhaba
Sürecinizi merak ettim, dün ultrasonnuz nasıl geçti?
Cuma günü 6+4 de benim de ilk uktrason randevum var.
Tf+9 38, tf+11 101, tf+18 1568 hcg değerlerim.
Sizinkilere bakarak daha düşük, korku ve heycanla son iki günümü bekliyorum 🤲🏻

Bende 4 aralıkta transfer oldum erken gebelik testim bu şekilde 🥺 var mı yok mu tam anlayamıyorum
Var gibi gözüküyor benimde ilk testim bu şekildeydi.Kaçıncı gün test yaptınız ve kaçıncı dakikada sonuç çıktı acaba 🌸

4 aralıkta transfer oldum bugün yani 10 aralıkta yaptım testi 3. Dakikada çıktı böyle 🥹
Çok erken yapmışsınız 6.günde benimde 6.günde testim aynen bu şekilde sizinki gibi silikti pozitif bence hayırlı olsun şimdiden 🌸Ben 9.gün kan vermiştim orda 192 gibi bi değer çıkmıştı sizinde 6.günde idrarda cıktıysa 9 da kanda çıkar gibi 🥰

Çok erken yapmışsınız 6.günde benimde 6.günde testim aynen bu şekilde sizinki gibi silikti pozitif bence hayırlı olsun şimdiden 🌸Ben 9.gün kan vermiştim orda 192 gibi bi değer çıkmıştı sizinde 6.günde idrarda cıktıysa 9 da kanda çıkar gibi 🥰
Bugün sabah yeniden yaptım ve düne göre daha koyu çıktı 🥹 bende 9. Gün kan vercem 14 ü normalde test günüm ama dayanamıyorum 13ü vercem ☺️

Eklentiler

• IMG_6595.webp
    IMG_6595.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_6587.webp
    IMG_6587.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 132
Back
X