Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer 7. Gün days doctor test bu şekilde kızlar yalancı pozitif mis öyle mi ya inanmayıp 2. Yaptım oda silik çıktı varmıdır sizce
Markası önemli değil ki bunlarda benimde farklı marka, erken gebelik testi diye geçiyor işte. Yalancı pozitiflik diye birşey olacağını sanmıyorum bariz silik çizgi var yani bende de aynısı oldu
Markası önemli değil ki bunlarda benimde farklı marka, erken gebelik testi diye geçiyor işte. Yalancı pozitiflik diye birşey olacağını sanmıyorum bariz silik çizgi var yani bende de aynısı oldu
Anladım canım nette dolaşıyor işte yok yalancı pozitif çıktı yok burda pozitif kanda negatif çıktı diyen çok moralim bozuldu canım sıkıldı çok ya bilemiyorum
Anladım canım nette dolaşıyor işte yok yalancı pozitif çıktı yok burda pozitif kanda negatif çıktı diyen çok moralim bozuldu canım sıkıldı çok ya bilemiyorum
Size diğer konunuzda da yazmıştım. Şu an için çok erken. Bilemeyiz. Kan testi gününüz gelmeden bir yargıya varıp moralinizi bozmayın. Kendinize ve (umarım pozitiftir) bebeğinize zarar vermeyin.