• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 7. Gün days doctor test bu şekilde kızlar yalancı pozitif mis öyle mi ya inanmayıp 2. Yaptım oda silik çıktı varmıdır sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sslljjnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
72
9
1
28
IMG_3327.webp

Canım ama aynı marka testmiydi days doctor mu seninki de
Markası önemli değil ki bunlarda benimde farklı marka, erken gebelik testi diye geçiyor işte. Yalancı pozitiflik diye birşey olacağını sanmıyorum bariz silik çizgi var yani bende de aynısı oldu

Markası önemli değil ki bunlarda benimde farklı marka, erken gebelik testi diye geçiyor işte. Yalancı pozitiflik diye birşey olacağını sanmıyorum bariz silik çizgi var yani bende de aynısı oldu
Anladım canım nette dolaşıyor işte yok yalancı pozitif çıktı yok burda pozitif kanda negatif çıktı diyen çok moralim bozuldu canım sıkıldı çok ya bilemiyorum

Anladım canım nette dolaşıyor işte yok yalancı pozitif çıktı yok burda pozitif kanda negatif çıktı diyen çok moralim bozuldu canım sıkıldı çok ya bilemiyorum
Normal kaset test alıp deneyin yarın daha da artmıştır belirgin olur diye düşünüyorum

Evet yalancı pozitif veren bir marka days doctor. Başka marka ile deneyin.

Biri öyle peki ya diğeri ? İkisindede silik çıkıyor çünkü 7. Gün transferi saymazsam sayarsam 8. Gün kasette çıkmaz diye düşünüyorum

Biri öyle peki ya diğeri ? İkisindede silik çıkıyor çünkü 7. Gün transferi saymazsam sayarsam 8. Gün kasette çık
Normal kaset test alıp deneyin yarın daha da artmıştır belirgin olur diye düşünüyorum
ama 7. Günde çıkmaz kasette çok erken erken gebelikte çıkabilir ama kasette zannetmiyorum

Biri öyle peki ya diğeri ? İkisindede silik çıkıyor çünkü 7. Gün transferi saymazsam sayarsam 8. Gün kasette çıkmaz diye düşünüyorum
Size diğer konunuzda da yazmıştım. Şu an için çok erken. Bilemeyiz. Kan testi gününüz gelmeden bir yargıya varıp moralinizi bozmayın. Kendinize ve (umarım pozitiftir) bebeğinize zarar vermeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X