• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER+7 TESTİME BAKAR MISINIZ LÜTFEN

Benim de regli ağrım ağrım var belim de ağrıyor yürürken de karın alt kısmı ağrıyor ve üşümelerim de var inşallah pozitifi görürüm

Amin inşallah 🙏
Benim de öyleydi hatta tutunmadı dedim transfer günü hariç 6.gün sabah aklıma esti test yaptım çift çizgi çıkınca şaşırdım baya inanamadım sonra hergün testim koyulaşmaya başladı birde belirtilerde olunca artık emin olmuştum ama kan sonucunu görmeden inanamıyordum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin 🤲🏻♥️

10 Eylülde (4AA olması lazım) dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. 5. Gün embriyosu idi. Transferden 2 gün önce 8 Eylül de çatlatma iğnesi yaptım. Bu sabah dayanamayıp test yaptım gözle görülür bi çizgi var ilk kez bu çizgiyi görüyorum testte. Çatlatma iğnesinin etkisi değildir demi nolur iyi şeyler söyleyin kalbim yerinden çıkacak gibi kime soracağımı bilmiyorum
Bence gebesiniz. İğnenin etkisinin bu kadar süre ve bu belirginlikte vücutta kalabileceğini düşünmüyorum. Rabbim hayirlisiyla kucağınıza da almayı nasip etsin.🙏❤️🧿

Belirtim vardı regl olacak gibi kramplar ve bel ağrısı çektim transfer sonrası 5.gün hatta tutmadı dedim birde çok üşüdüm 🥹
Benim de regli ağrım ağrım var belim de ağrıyor yürürken de karın alt kısmı ağrıyor ve üşümelerim de var inşallah pozitifi
Amin inşallah 🙏
Benim de öyleydi hatta tutunmadı dedim transfer günü hariç 6.gün sabah aklıma esti test yaptım çift çizgi çıkınca şaşırdım baya inanamadım sonra hergün testim koyulaşmaya başladı birde belirtilerde olunca artık emin olmuştum ama kan sonucunu görmeden inanamıyordum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin 🤲🏻♥️
inşallah amin

Benim de transfer günü hariç 6.günde yapmıştım pozitifi gördüm Elhamdüllilah ama kan test günümü beklemiştim her gün evde test yapıyordum çok şükür güzel bir değerle öğrendim darısı başına inşallah Amin 🙏
5.gun embriyosu muydu ? Benim de bugün t+6.gün ama çok erken diye test yapmaya çekindim

Transfer günü ile birlikte 8. Gün bugün 10 eylülde oldum. Belirgin bir belirti oldu diyemem hatta olmadığı için üzülüyordum heralde olmadı diye düşünüyordum. Hapşırmak bir belirti mi bilmiyorum transfer olduğum günden beri sürekli hapşırdım hala devam ediyor nezle veya grip değilim tek farklı şey bu 😄 Son iki gündür böyle çok kısa süreli belki 15 dk süren regl ağrım oldu hemen geçti onun dışında her zaman ki gibi normalim 🥹 umarım bizimle birlikte bekleyen herkesin pozitiftir 💗
çok sevindim adına❤️❤️❤️❤️❤️❤️ bende 12 eylülde transferim oldu dondurulmuş 3. gün embriyosu bende de belirti hiç olmadı diyebilirim kan testine 23ünde gideceğim belirti hiç olmadığı için korkumdan idrar testi yapamadım hepimizin gönlündeki hakkımızda hayırlı kılınsın evlat sahibi olalım inşallah ❤️

10 Eylülde (4AA olması lazım) dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. 5. Gün embriyosu idi. Transferden 2 gün önce 8 Eylül de çatlatma iğnesi yaptım. Bu sabah dayanamayıp test yaptım gözle görülür bi çizgi var ilk kez bu çizgiyi görüyorum testte. Çatlatma iğnesinin etkisi değildir demi nolur iyi şeyler söyleyin kalbim yerinden çıkacak gibi kime soracağımı bilmiyorum
Sonucunuz belli oldu mu? Kan testi verdiniz mi ?

5.gun embriyosu muydu ? Benim de bugün t+6.gün ama çok erken diye test yapmaya çekindim

Evet benim de 5.gün embriyosuydu çift taze transfer olmuştum ben diğer transferlerimde hiç evde test yapmadım bunda böyle yaptım korkuyla ama çok şükür pozitifi gördüm darısı başınıza olsun inşallah Amin 🤲🏻♥️

Kizlar bu test bozuk mu?

Eklentiler

• 1000160983.webp
    1000160983.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 59
Benim de transfer günü hariç 6.günde yapmıştım pozitifi gördüm Elhamdüllilah ama kan test günümü beklemiştim her gün evde test yapıyordum çok şükür güzel bir değerle öğrendim darısı başına inşallah Amin 🙏
Değeriniz kaçtı acaba hatirliyormusunuz

Merhaba, geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Ben iyi ki yapmışım diyorum çünkü çok umut bağlamıştım çünkü sonucun negatif çıkmasından çok korkuyordum eğer testimde çıkmasaydı kendimi negatif olma ihtimaline hazırlayacaktım o yüzden yaptım siz yaptınız mı

çok sevindim adına❤️❤️❤️❤️❤️❤️ bende 12 eylülde transferim oldu dondurulmuş 3. gün embriyosu bende de belirti hiç olmadı diyebilirim kan testine 23ünde gideceğim belirti hiç olmadığı için korkumdan idrar testi yapamadım hepimizin gönlündeki hakkımızda hayırlı kılınsın evlat sahibi olalım inşallah ❤️
Amin inşallah, sonucunuz ne oldu

Evet benim de 5.gün embriyosuydu çift taze transfer olmuştum ben diğer transferlerimde hiç evde test yapmadım bunda böyle yaptım korkuyla ama çok şükür pozitifi gördüm darısı başınıza olsun inşallah Amin 🤲🏻♥️
Bende bugün evde yaptım pozitifi gördüm 🥹🥹 Allah isteyen herkese sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin 🤲🤲🤲

Bende bugün evde yaptım pozitifi gördüm 🥹🥹 Allah isteyen herkese sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin 🤲🤲🤲

Amin canım maşallah 🧿 çok sevindim 🥲
Tebrik ediyorum hayırlısıyla gelsin minik mucize sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🐣

Back
X