Hayırlı olsun var görünüyorMerhaba kızlar tüp bebek tek üçünçü denemem 8 gün dayanamayıp gebelik testi yaptım ama birazcık silik çıktı sizce hamile miyim inşallah hamıleyimdir
İnşallah vardır çok yoruldumVar gibi canım kan ver bence
Teşekkürler ederimHayırlı olsun var görünüyor
Teşekkürlerİnşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bende 7 cı gun silik çıkdı 8 cı gun kan versım 63 ıdı , bende 3 cı deneme ısı , beta 5 bındı hayla silikdi tam kırmızı goremedım benMerhaba kızlar tüp bebek tek üçünçü denemem 8 gün dayanamayıp gebelik testi yaptım ama birazcık silik çıktı sizce hamile miyim inşallah hamıleyimdir
Beta 5 bindi ne demek ?Bende 7 cı gun silik çıkdı 8 cı gun kan versım 63 ıdı , bende 3 cı deneme ısı , beta 5 bındı hayla silikdi tam kırmızı goremedım ben
Cnm kacıncı gun embrıosu ??Merhaba kızlar tüp bebek tek üçünçü denemem 8 gün dayanamayıp gebelik testi yaptım ama birazcık silik çıktı sizce hamile miyim inşallah hamıleyimdir
Beta hcg 5 bin sayıBeta 5 bindi ne demek ?
Anladım :)Beta 5 bindi ne demek ?
yaşınız kaçİnşallah vardır çok yoruldum
5 günün embriyosu donrulmuşCnm kacıncı gun embrıosu ??
TeşekkürlerMasallahhh insallah devami gelir
Var gibi canım kan ver bence
İnşallahMasallahhh insallah devami gelir
28yaşınız kaç
İmtihan dünyasından geçiyoruz canım benim ,yaşin çok genç en büyük avantajımn bu, ben 41 yaşındayım 10 senedir uğraşıyorum henüz yeni oldu bebeğimİnşallah vardır çok yoruldum
Ay ne güzel maşallah sizin adınıza sevindim inşallah hayırlısıyla benim olur inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın çok zor bende 10 senedir evliyim Rabbim hayırlısını versinİmtihan dünyasından geçiyoruz canım benim ,yaşin çok genç en büyük avantajımn bu, ben 41 yaşındayım 10 senedir uğraşıyorum henüz yeni oldu bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?