- 26 Kasım 2022
- 75
- 19
- 18
- 31
- Konu Sahibi Muallimee35
Tüp bebek transferimin 9. Günü kaşık ağrıları batmalar,göğüste hassasiyet,ruh hali değişimleri var ama 9. Gün erken testte negatif çıktı idrarda bu şekilde olup olumlu sonuç alan varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Günkaçıncı gün embriyosu
Öyle mi çok teşekkür ederimBence bekleyin 5.gun bile kanda bazen 12.gunde cikiyo sizinki 3.gun embriyosu ise dahada gec çıkabilir
Benim bugün 5.gunum 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi kaset test ve erken gebelik testi alıp evde baktım ikiside tek çizgi çıktı bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olur musunuzBence bekleyin 5.gun bile kanda bazen 12.gunde cikiyo sizinki 3.gun embriyosu ise dahada gec çıkabilir
Erken daha bekleyin 10.gunde cikti benim idrarda. Doktorlar buyuzden erkenden test yapmayın diyolarBenim bugün 5.gunum 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi kaset test ve erken gebelik testi alıp evde baktım ikiside tek çizgi çıktı bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz
Benim bugün 5.gunum 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi kaset test ve erken gebelik testi alıp evde baktım ikiside tek çizgi çıktı bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuBence bekleyin 5.gun bile kanda bazen 12.gunde cikiyo sizinki 3.gun embriyosu ise dahada gec çıkabilir
Bu arada yeni üye oldum rabbim hepimizin kucağını doldursunBenim bugün 5.gunum 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi kaset test ve erken gebelik testi alıp evde baktım ikiside tek çizgi çıktı bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz
Sizin sonuç pozitif miydi bu arada rica etsem belirtileriniz nelerdi anlatabilir misinizErken daha bekleyin 10.gunde cikti benim idrarda. Doktorlar buyuzden erkenden test yapmayın diyolar
Evet pozitif haftaya da dogumum var allahin izniyle.ben hic belirti yasamadim desem yeridir ne bir yerlesme kanamasi ne de başka bisey hatta adet olacak hissiyati yasadm bi ara kasik bölgemde onun harici hc bisey yoktu. 10.gun idrarda 12.gun kanda cikti zatenSizin sonuç pozitif miydi bu arada rica etsem belirtileriniz nelerdi anlatabilir misiniz
Merhaba, sizin sonuc ne cikti acaba? Bende 5.gun embrio transferi oldum, bugun 7.gunum idrar testi yaptim asiri cilik cok cok az ikinci cizgiyi sadece ben goruyorum, endiseliyim acikcasi.Merhaba Hanimlar
Aranizda yeniyim
5 gün Embryosu bugün 4 günüm idrar testi yaptim ve hayalet cizgi gördüm sizce nasil bu durum?
Merhaba ilk hayalet gördüm daha sonra hep koyulaştı sonuç pozitif çıktı çok şükür, sizinde öyledir inşallahMerhaba, sizin sonuc ne cikti acaba? Bende 5.gun embrio transferi oldum, bugun 7.gunum idrar testi yaptim asiri cilik cok cok az ikinci cizgiyi sadece ben goruyorum, endiseliyim acikcasi.
Insallah dua edin benim icinMerhaba ilk hayalet gördüm daha sonra hep koyulaştı sonuç pozitif çıktı çok şükür, sizinde öyledir inşallah![]()
Ederim canım inşallah herkes pozitifi görür sağlıklı ilerlesin hepimiz Anne olalımInsallah dua edin benim icin, allahim insallah bebisinizi kucaginiza almayi nasip eder.
Bende umudunuzu kaybetmeyin bekleyin. Şuan 5. Gün embriyosu 8. Gün idrar yaptım erken test onda bile silik çıktı. Şimdi şükür gebeyim. Aşılamada 15 gün sonra kan demişti ben dayanamayıp 13 de kan verdim negatifti umudmu kaybetmiştim 2 gün sonra pozitif olmuştu. İnşallah olumlu sonuç alırsınızTüp bebek transferimin 9. Günü kaşık ağrıları batmalar,göğüste hassasiyet,ruh hali değişimleri var ama 9. Gün erken testte negatif çıktı idrarda bu şekilde olup olumlu sonuç alan varmı ?
Sonucunuz ne oldu acabaTüp bebek transferimin 9. Günü kaşık ağrıları batmalar,göğüste hassasiyet,ruh hali değişimleri var ama 9. Gün erken testte negatif çıktı idrarda bu şekilde olup olumlu sonuç alan varmı ?
5.gun embriyosu 10.gunde bastırmaya düşünüyorum erken mi sizceBence bekleyin 5.gun bile kanda bazen 12.gunde cikiyo sizinki 3.gun embriyosu ise dahada gec çıkabilir