Transfer 9. Gün Erken Test Negatif çıkıp kanda pozitif sonuç alan var mı?

Muallimee35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
75
19
18
31
Tüp bebek transferimin 9. Günü kaşık ağrıları batmalar,göğüste hassasiyet,ruh hali değişimleri var ama 9. Gün erken testte negatif çıktı idrarda bu şekilde olup olumlu sonuç alan varmı ?

Bence bekleyin 5.gun bile kanda bazen 12.gunde cikiyo sizinki 3.gun embriyosu ise dahada gec çıkabilir

Benimde bugün 10. gün oldu 4.gün embriyosu idi ama idrar tahlilim negatif çok üzgünüm, çarşamba günü kan vericem ama umudum tükendi

Bence bekleyin 5.gun bile kanda bazen 12.gunde cikiyo sizinki 3.gun embriyosu ise dahada gec çıkabilir
Benim bugün 5.gunum 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi kaset test ve erken gebelik testi alıp evde baktım ikiside tek çizgi çıktı bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz

Benim bugün 5.gunum 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi kaset test ve erken gebelik testi alıp evde baktım ikiside tek çizgi çıktı bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz
Erken daha bekleyin 10.gunde cikti benim idrarda. Doktorlar buyuzden erkenden test yapmayın diyolar

Benim bugün 5.gunum 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi kaset test ve erken gebelik testi alıp evde baktım ikiside tek çizgi çıktı bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olurmusunu
Bu arada yeni üye oldum rabbim hepimizin kucağını doldursun

Sizin sonuç pozitif miydi bu arada rica etsem belirtileriniz nelerdi anlatabilir misiniz
Evet pozitif haftaya da dogumum var allahin izniyle.ben hic belirti yasamadim desem yeridir ne bir yerlesme kanamasi ne de başka bisey hatta adet olacak hissiyati yasadm bi ara kasik bölgemde onun harici hc bisey yoktu. 10.gun idrarda 12.gun kanda cikti zaten

Benimde 3. Gün çift transfer b kalite dedi a da değil 😤günler geçmiyor adet sancısı gibi sancım dün başladı sabah yoktu şimdi yine başladı göğüs hasaasiyeti o zaten nirvana cumartesi test günüm 🤲🤲

Merhaba Hanimlar
Aranizda yeniyim
5 gün Embryosu bugün 4 günüm idrar testi yaptim ve hayalet cizgi gördüm sizce nasil bu durum?

Eklentiler

• F967ED01-CAC3-4349-AF8A-396E8E9163B9.webp
    F967ED01-CAC3-4349-AF8A-396E8E9163B9.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 599
Merhaba Hanimlar
Aranizda yeniyim
5 gün Embryosu bugün 4 günüm idrar testi yaptim ve hayalet cizgi gördüm sizce nasil bu durum?
Merhaba, sizin sonuc ne cikti acaba? Bende 5.gun embrio transferi oldum, bugun 7.gunum idrar testi yaptim asiri cilik cok cok az ikinci cizgiyi sadece ben goruyorum, endiseliyim acikcasi.

Merhaba, sizin sonuc ne cikti acaba? Bende 5.gun embrio transferi oldum, bugun 7.gunum idrar testi yaptim asiri cilik cok cok az ikinci cizgiyi sadece ben goruyorum, endiseliyim acikcasi.
Merhaba ilk hayalet gördüm daha sonra hep koyulaştı sonuç pozitif çıktı çok şükür, sizinde öyledir inşallah 😊

Tüp bebek transferimin 9. Günü kaşık ağrıları batmalar,göğüste hassasiyet,ruh hali değişimleri var ama 9. Gün erken testte negatif çıktı idrarda bu şekilde olup olumlu sonuç alan varmı ?
Bende umudunuzu kaybetmeyin bekleyin. Şuan 5. Gün embriyosu 8. Gün idrar yaptım erken test onda bile silik çıktı. Şimdi şükür gebeyim. Aşılamada 15 gün sonra kan demişti ben dayanamayıp 13 de kan verdim negatifti umudmu kaybetmiştim 2 gün sonra pozitif olmuştu. İnşallah olumlu sonuç alırsınız

Back
X