- Emoji Skoru
- 24
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi burcumzeynep
-
Hangi marka canımGeçen salı transfer olmuştum TL+7. Gün erken gebelik yaptım sabah değil tabi işten gelince akşam üstü negatif çıktı canım çok sıkıldı erken mi yaptım acaba çıkması gerekmez mi 5.gun embriyosu iki tane hemmde verildi bıri 5aa biri 4aa
Miratech diye birşeyle baktım gerçi gün boyu iki litre su içip çok tuvalete de gittim ama iki saat tuttum öyle baktım akşam 19.30 da negatifHangi marka canım
Miratech diye birşeyle baktım gerçi gün boyu iki litre su içip çok tuvalete de gittim ama iki saat tuttum öyle baktım akşam 19.30 daHangi marka canım
Evet taze transfer çıksa çıkardı benceTaze miydi
Resmini atar mısınMiratech diye birşeyle baktım gerçi gün boyu iki litre su içip çok tuvalete de gittim ama iki saat tuttum öyle baktım akşam 19.30 da
Evet taze transfer çıksa çıkardı bence
Hiç silik bile çizgi yok. Gölge dahi yok. Sorsanız herşey mükemmel iki yüksek kalite embriyo yüzde 70 gebesin nasıl giriyorum yüzde 30 a anlamıyorumResmini atar mısın
Canım sakin ol dur daha erken değil mi dahaHiç silik bile çizgi yok. Gölge dahi yok. Sorsanız herşey mükemmel iki yüksek kalite embriyo yüzde 70 gebesin nasıl giriyorum yüzde 30 a anlamıyorum
Valla burda herkes yazmış t5te gördüm t6 da gördüm diye bence yokk yaniCanım sakin ol dur daha erken değil mi daha
Awox al dene o en iyisi herhalde bu muadiller içindekiValla burda herkes yazmış t5te gördüm t6 da gördüm diye bence yokk yani
Valla çıkacağını düşünmüyorum 1 Mayıs test günüm ama olsa çıkardı bugünAwox al dene o en iyisi herhalde bu muadiller içindeki
Bana ta 4 Mayıs dediler test içinValla çıkacağını düşünmüyorum 1 Mayıs test günüm ama olsa çıkardı bugün
Transfer ne gün olmustunuz dediniz ama unuttum çok yazı okuyorum kusura bakmayınBana ta 4 Mayıs dediler test için
Estağfurullah öyle oluyor.21 Nisan Salı günü transfer oldumTransfer ne gün olmustunuz dediniz ama unuttum çok yazı okuyorum kusura bakmayın
Evet aynı gunmusuz valla bilemiyorum bekleyeyim iki gün daha öyle bakayım yapayım siz hiç yapmadınız sanirimEstağfurullah öyle oluyor.21 Nisan Salı günü transfer oldum
NegatifTest yaptınız mı bir daha
Negatif
Artık gerek yok 5 gün embriyosu zaten en geç 6.gun yansır daha ötesi yok kuzenim de doktor oda dedi bırak ilaçlarını silik çizgi bile yok çünkükan vermeye de insanın eli gitmiyor