- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Ben bazen üşüyorum bazen sicakliom çok karışık içindeyimBen günde iki tane progestan iğne yapıyorum kalçamı görseniz mos mor yuruyemiyorum bile ama üşüme çok oldu bende havada sıcaktı bı kaç gün çok üşüyor dum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bazen üşüyorum bazen sicakliom çok karışık içindeyimBen günde iki tane progestan iğne yapıyorum kalçamı görseniz mos mor yuruyemiyorum bile ama üşüme çok oldu bende havada sıcaktı bı kaç gün çok üşüyor dum
Benim de şuan öyle işte gece yatamiyorum 4 5 defa uyanıyorum normalde hayat öyle değil rahmim çok kasılıyor çok korkuyorum vallaBen bazen üşüyorum bazen sicakliom çok karışık içindeyim
Yok en son cuma günü verdim kan testi 532 çıktı daha da vermedim doktorum mesaja cvp vermiş diyor gerek yok kan verme artık bilmiyorum ki haftaya kontrole gel demişSiz kanda hiç negatif gördünüz mü
Bana hep erken vermişsin dediler umudum da var gibi belirti çok fazla bilemiyorumYok en son cuma günü verdim kan testi 532 çıktı daha da vermedim doktorum mesaja cvp vermiş diyor gerek yok kan verme artık bilmiyorum ki haftaya kontrole gel demiş
Aynen herkesin bir değil ki 2 gün daha bekle umudunu kesme Allah büyüktür herşeyde var Bir hayır ben 5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetim o çok daha zor oluyor zor toparladımBana hep erken vermişsin dediler umudum da var gibi belirti çok fazla bilemiyorum
Her gebelikte aynı olmuyo 8 günde tekrarla ozaman belli olur ama kesin sınuç herzaman kan testiArkadaşlar bugün bugün transfer den sonra 5 günün 5. Gün embiriyosu test yaptım negatif çıktı geçen sene de yine Eylül ayında 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi 5. Gün test yaptım pozitif çıktı 5 aylık Ken erken doğum yapıp kaybettim bebeklerimi bu sefer tutmadı GB bir hiss var içimde
Merhaba süreciniz nasıl ilerlediYok en son cuma günü verdim kan testi 532 çıktı daha da vermedim doktorum mesaja cvp vermiş diyor gerek yok kan verme artık bilmiyorum ki haftaya kontrole gel demiş
Mrb cnm keseyi gördüm pazartesi günü daha kalp atışını duymadık haftaya tekrar gidcm HastaneyeMerhaba süreciniz nasıl ilerledi![]()
Merhaba, 2 embriyo mu koydurmuştunuz? Ben de Salı günü 2. Transferimi olacağım. İlki kimyasal olmuştu. İhtimali arttırmak için 2 embriyo mı koydursak diye düşünüyoruz. Ama doktorumuz ikiz gebeliklerde risk fazla oluyor diye önermiyor ama bize bıraktı kararı. Ne yapsam bilemedim ben deMrb cnm keseyi gördüm pazartesi günü daha kalp atışını duymadık haftaya tekrar gidcm Hastaneye
Benimde bu ikinci 5 aylık erken doğumla kaybetim biraz sıkıntılı oluyor tabi herkeste farklı ama bu sefer doktorum bir tane bırakalım dedi riske atmak istemedim bende korkuyordum zaten 1 tane istiyordumMerhaba, 2 embriyo mu koydurmuştunuz? Ben de Salı günü 2. Transferimi olacağım. İlki kimyasal olmuştu. İhtimali arttırmak için 2 embriyo mı koydursak diye düşünüyoruz. Ama doktorumuz ikiz gebeliklerde risk fazla oluyor diye önermiyor ama bize bıraktı kararı. Ne yapsam bilemedim ben de
Umarım sağlıkla ilerlerBenimde bu ikinci 5 aylık erken doğumla kaybetim biraz sıkıntılı oluyor tabi herkeste farklı ama bu sefer doktorum bir tane bırakalım dedi riske atmak istemedim bende korkuyordum zaten 1 tane istiyordum
İnşallah cnm benim Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkes nasip etsin inşallah aslında hamile kaldığımda benim için süreç başlıyor çünkü gerçekten hiç normal gebelik gibi olmuyor o iğneler o ilaçlar hep kanama fln benim çok Zorlu bı süreç umarım hepimiz sağlıklı gebelik geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırızUmarım sağlıkla ilerler![]()
Amin inşallahİnşallah cnm benim Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkes nasip etsin inşallah aslında hamile kaldığımda benim için süreç başlıyor çünkü gerçekten hiç normal gebelik gibi olmuyor o iğneler o ilaçlar hep kanama fln benim çok Zorlu bı süreç umarım hepimiz sağlıklı gebelik geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırız
Embiriyo iyi kaliteyse Allah nasip ederse zaten tutar ikiz çok güzel ama çok riskli hele ilk gebelikse doktorun en iyisini bilir onu dinleAmin inşallah![]()
Kaliteleri iyi o yüzden tek tek gidelim diyor doktorumEmbiriyo iyi kaliteyse Allah nasip ederse zaten tutar ikiz çok güzel ama çok riskli hele ilk gebelikse doktorun en iyisini bilir onu dinle
Yaşınız kaç sizin çünkü yaşta genç olunca 1 tane daha uygun görülüyorKaliteleri iyi o yüzden tek tek gidelim diyor doktorum
30’a girdim. Eşim 32. Evet sanırım 1 tane koyduracağız yineYaşınız kaç sizin çünkü yaşta genç olunca 1 tane daha uygun görülüyor
Hayırlısı olur hakkımızda insalalh30’a girdim. Eşim 32. Evet sanırım 1 tane koyduracağız yine