Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer den sonra 5 gün negatif erken gebelik testi
Ben günde iki tane progestan iğne yapıyorum kalçamı görseniz mos mor yuruyemiyorum bile ama üşüme çok oldu bende havada sıcaktı bı kaç gün çok üşüyor dum
Yok en son cuma günü verdim kan testi 532 çıktı daha da vermedim doktorum mesaja cvp vermiş diyor gerek yok kan verme artık bilmiyorum ki haftaya kontrole gel demiş
Yok en son cuma günü verdim kan testi 532 çıktı daha da vermedim doktorum mesaja cvp vermiş diyor gerek yok kan verme artık bilmiyorum ki haftaya kontrole gel demiş
Aynen herkesin bir değil ki 2 gün daha bekle umudunu kesme Allah büyüktür herşeyde var Bir hayır ben 5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetim o çok daha zor oluyor zor toparladım
Arkadaşlar bugün bugün transfer den sonra 5 günün 5. Gün embiriyosu test yaptım negatif çıktı geçen sene de yine Eylül ayında 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi 5. Gün test yaptım pozitif çıktı 5 aylık Ken erken doğum yapıp kaybettim bebeklerimi bu sefer tutmadı GB bir hiss var içimde