• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer den sonra 5 gün negatif erken gebelik testi

Arkadaşlar bugün bugün transfer den sonra 5 günün 5. Gün embiriyosu test yaptım negatif çıktı geçen sene de yine Eylül ayında 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi 5. Gün test yaptım pozitif çıktı 5 aylık Ken erken doğum yapıp kaybettim bebeklerimi bu sefer tutmadı GB bir hiss var içimde
Her gebelikte aynı olmuyo 8 günde tekrarla ozaman belli olur ama kesin sınuç herzaman kan testi

Mrb cnm keseyi gördüm pazartesi günü daha kalp atışını duymadık haftaya tekrar gidcm Hastaneye
Merhaba, 2 embriyo mu koydurmuştunuz? Ben de Salı günü 2. Transferimi olacağım. İlki kimyasal olmuştu. İhtimali arttırmak için 2 embriyo mı koydursak diye düşünüyoruz. Ama doktorumuz ikiz gebeliklerde risk fazla oluyor diye önermiyor ama bize bıraktı kararı. Ne yapsam bilemedim ben de

Merhaba, 2 embriyo mu koydurmuştunuz? Ben de Salı günü 2. Transferimi olacağım. İlki kimyasal olmuştu. İhtimali arttırmak için 2 embriyo mı koydursak diye düşünüyoruz. Ama doktorumuz ikiz gebeliklerde risk fazla oluyor diye önermiyor ama bize bıraktı kararı. Ne yapsam bilemedim ben de
Benimde bu ikinci 5 aylık erken doğumla kaybetim biraz sıkıntılı oluyor tabi herkeste farklı ama bu sefer doktorum bir tane bırakalım dedi riske atmak istemedim bende korkuyordum zaten 1 tane istiyordum

Umarım sağlıkla ilerler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah cnm benim Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkes nasip etsin inşallah aslında hamile kaldığımda benim için süreç başlıyor çünkü gerçekten hiç normal gebelik gibi olmuyor o iğneler o ilaçlar hep kanama fln benim çok Zorlu bı süreç umarım hepimiz sağlıklı gebelik geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırız

İnşallah cnm benim Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkes nasip etsin inşallah aslında hamile kaldığımda benim için süreç başlıyor çünkü gerçekten hiç normal gebelik gibi olmuyor o iğneler o ilaçlar hep kanama fln benim çok Zorlu bı süreç umarım hepimiz sağlıklı gebelik geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırız
Amin inşallah 🙏🏻

Back
X