Transfer esnasında nasıl sıkışık durabildiniz?

national

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
38
1
86
Ankara
Arkadaşlar transfer esnasında sıkışık olarak gitmek gerekiyormuş. Ya nasıl oluyor, kaç dakika sürüyor. Ya bilmiyorum yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!! bilmiyorumkismile

Tabi canım 4 gün oldu transfer olalı anestezi işlemi olmadığı için merakla dr ne yaptığını anlamaya çalışıp bir yandan da ultrasondan bakıyorsun bir anda karanlığın içinde minicik bir ışık kümesi beliriyor

ben transferi anestezi ile yaptırdım. o yüzden hiç bir şey hatırlamıyorum.

transfer öncesi durumu abartıp 1,5 lt su içtiydim
ölüyorum sandım tabee işgüzarlık benimksi..
transferde anestezi falan yok şipşak koydular içeriye yumoşları sonraaaa
ben masadan kalkamadım vallahi sonda taktılar demem o ki durumu abartma 2-3 bardak su yeter..
10 dakika sürdü yanlış anımsamıyorsam..
bol şans allah yardımcın olsun !

bana da gelirken 7-8 bardak su içip gelin dediler.transferden yaklaşık 1 saat önce tuvalete çıkmıyorsun ben ancak 6 bardak içebildim ve tanrım hayatımın en zor anlarından birini yaşadım.çatladım resmen hemşire kontrol edip 2 bardak yapabilirsin deyince dünyalar benim oldu.sonra tekrar kontrol etti 1 bardak daha ohh rahatladım,tavsiyem yavaş yavaş 3- 4 bardak içsen yeterli olur heralde zaten bakıp söylüyorlar yeterli değilse tekrar içiriyorlar

arkadaşlar abartıp 2 lt su içmeyin.bazı arkadaşların davsiyesine katılıyorum bence 3-4 bardak için 1-2 saat bekleyin sıkıştıysanız daha içmeyin.acaba sıkışmadım mı diye habire içerseniz sonra çok bunalırsınız.benim işlemim 5 dk sürdü.rahat olmaya çalışın.Allah yar ve yardımcınız olsun sevgiler

Bence de çok fazla içmeyin, ben suyu normalde çok içerim, idrarımı da çok tutarım diye bana 1 litre yetmez diyip 2 litre içmiştim. Transfer öncesi biraz da beklemem gerekti, kabus gibiydi. Hatta transfer sırasında da idrar tutmaktan ne ekrandan izleyebildim ne de embriyolarım hakkında verilen bilgileri doğru düzgün dinleyebildim. Hiç kalkmamam gerektiği için de transferden sonra transferi yaptıkları sedye/koltuk/yatak karışımı aletle dinlenme odasına çıkarttılar ve orada sürgü verdiler. Hayatımda öyle mutlu olduğum an sayısı nadirdir :) Siz siz olun çatlayacak kadar su içmeyin, zaten az geldiyse hemşireler farkedip biraz daha iç diyorlar.

evet arkadaşlar 2 tüp denemem var ikisindede aynı sıkıntıyı çektim..kesinlikle çok su içmeyin. hele sonrakinde yürüyemiyodum bile transferden önce biraz boşalttım. sonra masada doktoru beklerken gene sıkıştım oda biraz boşallttı mesaneyi. odama çıktığımda altıma sürgü verdiler.. ben bide çok tuttuğum zaman hele yatarken bırakmam zor oluyor. tüp bebek tedavilerinde en zorlandığım bu skıkşma meselesi.. resmen hayatımın en zor anlarıydı. o anları yaşerken daha kesinlikle yaptırmam diyosun ama sonra gene düşünmey başlıyosun çünkü en büyük özlemimiz bebek..

bende 7-8 bardak içtim arkadaşlar ama son 1 saat de değil sabah saatlerinde transfer oluyor zaten genellikle 2 saate kendi kendime sıkışmıştım

nereden bilşiyorsunuz anestezi felan olmadını
istege baglı anestezi yapılıyor
ben gece 12 den sonra ac gittim için sıkışma durumumda olmadı beni sondayla sıkıştırdılar galiba çünkü ben sıkışık degildim baya tuıvalete girdim öyle transfere girdim uyandımda acayip tuvaletim vardı ama 2 saat yapmadım anestezi etkisiyle sanırım arada var gibi geliyordu

Ya ben doktora söyledim anestezi olsun diye kabul etmedi, çok fena ya. bana dedi ki işte bebeklerinin rahime düştüğünü göreceksin daha ne istiyorsun. Ya ben bilmiyorum zaten o çatan çok zor bir de sıkışık olmak :)

Ya ben doktora söyledim anestezi olsun diye kabul etmedi, çok fena ya. bana dedi ki işte bebeklerinin rahime düştüğünü göreceksin daha ne istiyorsun. Ya ben bilmiyorum zaten o çatan çok zor bir de sıkışık olmak :)

neden kabul etmedi ki. benim aşılamalarım da anestezi ile olmuştu. transferde ben söylemedim bile direkt dr. anestezi dedi. çünkü benim anestesi almadan yapamayacağımı biliyordu.

neden kabul etmedi ki. benim aşılamalarım da anestezi ile olmuştu. transferde ben söylemedim bile direkt dr. anestezi dedi. çünkü benim anestesi almadan yapamayacağımı biliyordu.

gülhanmı vardı canım transferde ne dedi sonradan transfer hakkında

23SM kabul etmedi ya, tekrar söyledim ama hayır diyor anlamadım ki. Çok kısa sürecek diyor ama ben düşünmekten uyuyamıyorum. Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama !!

23SM kabul etmedi ya, tekrar söyledim ama hayır diyor anlamadım ki. Çok kısa sürecek diyor ama ben düşünmekten uyuyamıyorum. Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama !!

evet abartıyorsun canım takma buna çok basit bir işlem farzet yumurta takibindeki gibi bişey çok basit

yok yapmazsın canım bebişlerini düşündüğün için çok güçlü oluyorsun :)))

Ay canlarım sağ olun ama bana o kısmı çok zor geliyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne diyeyim ...

bende zor sanıyordum ama değildi okadar hiç bunu düşünme..daha zor şeylerle karşılaştık ya
mesala rahim filmi...

Back
X