Transfer esnasında nasıl sıkışık durabildiniz?

kız nevin sen transferden sonra ne kadar yattın yani sana ne kadar yat dediler

6 saat aynı canım 5.gün embriyoları 6. ve 7. günlerde tutunma şansı çok yüksek dedi o yüzden iki gün daha sadece wc ve yemek haricinde yatacan dedi...

çıkışta sana da bi kağıt vermişlerdir. transfer sonrası nelere dikkat edelim diye ben çok güldüm. bana bi saat şunu yap bunu yapma dediler sonra verdikleri kağıtta söylediklerinin tam tersi yazıyodu.

yazdiklarinizi okurken cok heyecanlandim benimde yarin toplama islemim var . Sanirim anesteziyle olacak. Idrara sikisma olayi benide cok korkutuyor cunki bende cok zor tutarim .

yazdiklarinizi okurken cok heyecanlandim benimde yarin toplama islemim var . Sanirim anesteziyle olacak. Idrara sikisma olayi benide cok korkutuyor cunki bende cok zor tutarim .

Krisciğim seni arıyordum ben de, bir türlü denk gelemedik. Bak geçiverdi işte zaman. Toplamada hiçbir şey yok zaten. Çok rahat girip çıkarsın. İdrar tutma konusunda da yine kendini fazla zorlama, benim gibi fazla içme, hastanede son dakikalarda içersin. Zaten kısacık bir işlem, herşey çok güzel olacak.

Ne diyor en son doktorun, arkadan gelenler yetişti mi?

canım benimde anestezi ile oldu ve ben kendime geldiğimde sonda takmışlardı onu çıkarıyorlardı. bana 6 saat hiç kalkmayacaksın dediler. hatta 2 saat sonra yemek yiyecektim kalkmama doğrulmama izin vermediler eşim yardım etti yemek yemem için.

6 saat sonra kalktım.

bana öyle birşey demediler,1 saat sonra falan taksiyle eve geldim.ama şehir dışında oturduğum için 4 gün sonra yolculuk yaptım.

Transfer de acı oldugun dan değil,sıkışık kalmaya dayanamayan zorlanan kişiler için anestezli yapilio ..Ben dr öğle yaptırdım çok da rahattı.ilkin de mahvolmuştum cnku.belki de ben abarttım suyu....🤔

Back
X