- Emoji Skoru
- 1.727
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Ooooo hayırlı uğurlu olsun1 saat önce 5. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Vira bismillah :)
Yani alttan muayene yapar gibiydi ama ufacık bir sızı oluyor o da alt tarafın duvarlarını aralamak için koydukları aletten sanırım. Sonuçta içine bişi giriyor hissetmemek mümkün değil :) yinede kolaydı acı vs yoktu. İdrara sıkışık oluyorsun ben yarım saat sonra wc kalktım sonrasında da giyinip hastaneden ayrıldım. Sıra gün saymada :)Ooooo hayırlı uğurlu olsunnasıl işlem kolaymıydı
İnşallah hersey gönlünüzce olsunYani alttan muayene yapar gibiydi ama ufacık bir sızı oluyor o da alt tarafın duvarlarını aralamak için koydukları aletten sanırım. Sonuçta içine bişi giriyor hissetmemek mümkün değil :) yinede kolaydı acı vs yoktu. İdrara sıkışık oluyorsun ben yarım saat sonra wc kalktım sonrasında da giyinip hastaneden ayrıldım. Sıra gün saymada :)
Darısı başına inş sende kolaylıkla geçirirsin
Günler azaldıkça heyecanım artıyorYani alttan muayene yapar gibiydi ama ufacık bir sızı oluyor o da alt tarafın duvarlarını aralamak için koydukları aletten sanırım. Sonuçta içine bişi giriyor hissetmemek mümkün değil :) yinede kolaydı acı vs yoktu. İdrara sıkışık oluyorsun ben yarım saat sonra wc kalktım sonrasında da giyinip hastaneden ayrıldım. Sıra gün saymada :)
Darısı başına inş sende kolaylıkla geçirirsin
Teşekkür ederim, istanbulda özel bi hastanede yaptırdım . Temmuz 1 de alınıp dondurulmuştu yumurtam.İnşallah hersey gönlünüzce olsuntaze transfer mıydı nerede yaptırdınız
Hakkınızda hayırlısı olsunTeşekkür ederim, istanbulda özel bi hastanede yaptırdım . Temmuz 1 de alınıp dondurulmuştu yumurtam.
İnş ya valla bende çok heyecanlıydım oldu cok şükür. Senin cumartesimiydi ?Günler azaldıkça heyecanım artıyorinşallah olumlu olacak
Evet bu cumartesi saat 1 de bari sabahtan olsaydı zaman geçmek bilmezİnş ya valla bende çok heyecanlıydım oldu cok şükür. Senin cumartesimiydi ?
T+3’ten selamlar1 saat önce 5. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Vira bismillah :)
İnş emeklerimiz zayolmasınT+3’ten selamlarheyecanlı bir o kadar stresli günler… İnşallah burada hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız.
Beklemek zor oluyor evet olsa da bitsin diyosunEvet bu cumartesi saat 1 de bari sabahtan olsaydı zaman geçmek bilmez
AynenBeklemek zor oluyor evet olsa da bitsin diyosun
İnşallahBen de transfer oldum inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Sizin 5. Gün embriyosu muT+3’ten selamlarheyecanlı bir o kadar stresli günler… İnşallah burada hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız.
Hayır, 2 tane 3. Gün embriyosu.Sizin 5. Gün embriyosu mu