Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba transfer günü bekleyenler olarak neler hissediyorsunuz?
Süreciniz nasıl geçiyor ?
[/QUOTE
Merhba bende 5 güne kadar rgl olmayi bekliyorum..transfer ilk defa olacağım süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum sizin bilgini vrmi kontroller ne sıklıkla oluyor
Bende bu ay reglimi bekliyorum ayın 16 sı gibi başlancak sürece sizin ne zamnMerhaba transfer günü bekleyenler olarak neler hissediyorsunuz?
Süreciniz nasıl geçiyor ?
Ben transfer gününümü bekliyorum:) pazartesi kısmetseBende bu ay reglimi bekliyorum ayın 16 sı gibi başlancak sürece sizin ne zamn
Yaa Allahım sonucunu hayırlı kılsın inşallah süreç nasıl geçti kaç gün tedavi gördünüz transfer için yapay mı doğal siklus mu önerdi doktorBen transfer gününümü bekliyorum:) pazartesi kısmetse
Tahmini ne zmanBen adet bekliyorum![]()
Estrofemi 20 sinde bıraktım transfer iptal oldu. Normalde dün gelmesi gerekti adet döngüme göre ama hala gelmedi bekliyorumTahmini ne zman
Ne yaptınız başladı mı sürecinizEstrofemi 20 sinde bıraktım transfer iptal oldu. Normalde dün gelmesi gerekti adet döngüme göre ama hala gelmedi bekliyorum![]()
Hayır hala adet gelmedi…Ne yaptınız başladı mı süreciniz
Baya gecikmiş ama normal hormonlardan kaynaklı bende bekliyorum halaHayır hala adet gelmedi…
Evet bir an önce gelse de başlasak…Baya gecikmiş ama normal hormonlardan kaynaklı bende bekliyorum hala
Benim sürecim eylül-ekim ayında başladı ben yumurtalık kisti ameliyatı oldum ara verildi adet döngümün düzene girmesi beklendiYaa Allahım sonucunu hayırlı kılsın inşallah süreç nasıl geçti kaç gün tedavi gördünüz transfer için yapay mı doğal siklus mu önerdi doktor
Stres hormonları çok etkiliyor doktorum ameliyattan sonra 3 adet görmem gerektiğini ve sonraki adetimde transfere hazırlanacağımızı söyledi 3 ü de günü gününe oldu fakat stresten sonuncu olan 1 ay attı normalde mayıs transferim hazirana kaldı mayıs ayında adet olmadımEvet bir an önce gelse de başlasak…