• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer günü bekleyenler 2026 🍀

Anonimhaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
3
Merhaba transfer günü bekleyenler olarak neler hissediyorsunuz?
Süreciniz nasıl geçiyor ?

Merhaba transfer günü bekleyenler olarak neler hissediyorsunuz?
Süreciniz nasıl geçiyor ?
[/QUOTE
Merhba bende 5 güne kadar rgl olmayi bekliyorum..transfer ilk defa olacağım süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum sizin bilgini vrmi kontroller ne sıklıkla oluyor

Merhaba adet olduğunuzda adetinizin ikinci gün kan tahlilleri istiyorlar ve ilaçlara başlıyorlar 10 sonra tekrardan muayene çağrıyorlar kan değerleri ve rahim kalınlığına bakılıyor
İlaçlar iğneler ile rahim hazırlığına başlanıyor ve transfer gününüz belli oluyor :) bizde daha buraya kadar geldik burdan sonrası için bende heyecanlıyım @cheeskek

Ben transfer gününümü bekliyorum:) pazartesi kısmetse
Yaa Allahım sonucunu hayırlı kılsın inşallah süreç nasıl geçti kaç gün tedavi gördünüz transfer için yapay mı doğal siklus mu önerdi doktor

Yaa Allahım sonucunu hayırlı kılsın inşallah süreç nasıl geçti kaç gün tedavi gördünüz transfer için yapay mı doğal siklus mu önerdi doktor
Benim sürecim eylül-ekim ayında başladı ben yumurtalık kisti ameliyatı oldum ara verildi adet döngümün düzene girmesi beklendi

Evet bir an önce gelse de başlasak…
Stres hormonları çok etkiliyor doktorum ameliyattan sonra 3 adet görmem gerektiğini ve sonraki adetimde transfere hazırlanacağımızı söyledi 3 ü de günü gününe oldu fakat stresten sonuncu olan 1 ay attı normalde mayıs transferim hazirana kaldı mayıs ayında adet olmadım

Back
X