transfer günü CRINONE JEL İMDATTT

pera80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
208
20
98
İstanbul
kızlar yarın transferim var ama ben sormayı unuttum hemşirelere transfer sabah 9 da ben crinone jeli kullanıcsak mıyım her sabah kullanıyodum yumurta toplamadan beri siz kullandıunız mı transfer günü yardım edin

kızlar yarın transferim var ama ben sormayı unuttum hemşirelere transfer sabah 9 da ben crinone jeli kullanıcsak mıyım her sabah kullanıyodum yumurta toplamadan beri siz kullandıunız mı transfer günü yardım edin

hayır cnm..kullanmicaksın...transferden sonra...benim dr.um hep öyle yaptırdı....yani transferden sonra kullanıcaksın..

sağol canım yarın transferim war çok heyecanlıyım
ben ilk iğnemi daha dün vuruldum..bende kullanacakmıyım o jelden...kimse bana bişey demedi...e zaman kullanmaya başlıyorsunuz o jeli...canım inşallah transferin çok başarılı geçerde bebişine kavuşursun güzelim...

Yumurtaların toplandıktan sonra gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanılıyor benim bildigim iğneler vurulurken diil canım

benim doktorumda transfer yapacağı sabah 6.30 gibi sür dedi....saat 10 -10.30 gibi transfer oldu..akşama tekrar kullandım...bence bi doktoruna danış :) şimdiden hayırlı olsun...ne kadar sakin olursan o kadar kolay geçer korkulacak hiçbişey yok :)))

3 defa transfer yapıldı ve hiç birinde jel yada progestanla alakalı hiç bişeyi kullanma dedi canım ama sabahtan bi ara istersen merkezini

ben de transfer sabahı kullanmıştım..Bana kullanma demeyi unutmuşlarakannehirAynı gün transferi olan diğer arkadaşlara söylemişlerdi..Ben kullandım deyince birşey olmaz dediler...Bilemiyorum..Sanırım kullanmamak gerek...bilmiyorumkismile

transferden sonra embriyonun tutunmasına yardımcı olmak amacıyla veriyorlardı jeli.ilk olarak transferden sonra kullanmaya başlamıştım.

hayırlı olsun arkadaşım.dilerim rabbim bu mübarek ayın ve gecenin yüzü suyu hürmetine gönlündekini hayırlısıyla verir.Allah tüm evlat isteyenlerin yardımcısı olsun.bu gece iki rekat namaz kılıp dilekte bulunup bir tespihe 3 ihlas bir fatiha okunup sonra bu tespih kıbleye doğru asılırsa tüm dilekler kabul olurmuş.dilek kabul olunca ise 40 kişiye tesbih verilirmiş.hayırlı kandiller...

arkdaşlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller dilerim.bir arkadaşım 29 temmuzda eşiyle birlikte oluyor.ve 1 ağustosta adet görüyor.sonrasında bir kez daha birlikte oluyolar.şuan hamile.acaba üstünei görmüş olabilir.yoksa adettn sonraki birlikteliğindemi hamile kalmıştır.ne kadarlık oluğu blli olurmu.dışarı çekilme yöntemi ilede korunuyolardı..

Back
X