Transfer günü kanama

buika88

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
120
81
13
36
Merhaba kızlar transfer yapıldığı gün kanaması olan varmı?tuvalete gittikçe hafif kanamam oluyor?böyle birşey yaşayan var mı?

Merhaba kızlar transfer yapıldığı gün kanaması olan varmı?tuvalete gittikçe hafif kanamam oluyor?böyle birşey yaşayan var mı?
Merhaba ben yasadim ilk 2 gün akinti gibi surekki olmayan bı kananam oldu doktoruma sordugumda bana rahim ağzından geliyor endiselenme demisti gercekten de gecti 3. Günde ama baya kan geliyordu yani leke degildi.

Merhaba ben yasadim ilk 2 gün akinti gibi surekki olmayan bı kananam oldu doktoruma sordugumda bana rahim ağzından geliyor endiselenme demisti gercekten de gecti 3. Günde ama baya kan geliyordu yani leke degildi.
Benim de leke tarzında akıntıyla geliyor azar azar...korktum biraz açıkçası ve moralim bozuldu.sizin sonuçlandı mı tedaviniz?

benim de transfer sonrasi kanamam oldu , 2. gun azaldi fakat kahverengi lekelenme bi kac gun daha surdu.ama transferim de biraz zor gecmisti doktorla konustugumda rahim agzini tuttuk o yuzden oluyordur dedi. malesef benim ki negatif sonuclandi umarim sizin sonucunuz pozitif olur.

Benim de leke tarzında akıntıyla geliyor azar azar...korktum biraz açıkçası ve moralim bozuldu.sizin sonuçlandı mı tedaviniz?
Moralinizi hic bozmayn benim tedavim olumlu sonuçlandı 5. Aymdaym sukur allahm sizede nasip etsin inşallah :dua:

Back
X