Transfer günü kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mblog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mblog

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
541
145
18
30
Hanımlar aranızda transfer günü kahverengi pembe lekelenmeler oldu mu minik açık parlak kırmızı renkte bir damla geldi büyük abdestten sonra korkuyorum hemşirem de 2 gün boyunca normal dedi ama endişem var

Evet normalmiş endişelenme bana da uyarıda bulunmuşlardı olabilir endişe yapma diye olmadı ama olabilitesi varmış

Evet normalmiş endişelenme bana da uyarıda bulunmuşlardı olabilir endişe yapma diye olmadı ama olabilitesi varmış
Ay çok sağolun ya biraz biraz ıkındım af edersiniz ya öyle akıp giden bişey değil biliyorum ama işte insan bu süreçte duygusal olarak saçma sorular sorabiliyor

Merhabalar cok normal katater takarken orası hassaslasabiliyor endise etmeyin stres yapmamaya çalışın

Hanımlar aranızda transfer günü kahverengi pembe lekelenmeler oldu mu minik açık parlak kırmızı renkte bir damla geldi büyük abdestten sonra korkuyorum hemşirem de 2 gün boyunca normal dedi ama endişem var
Merhaba trasfer sonrası neler yapıyorsunuz nelere dikkat edip ekstra ne yiyip içiyorsunuz yada şunu yapmasak yemesek iyi dediğiniz bir şey var mi

Merhaba trasfer sonrası neler yapıyorsunuz nelere dikkat edip ekstra ne yiyip içiyorsunuz yada şunu yapmasak yemesek iyi dediğiniz bir şey var mi
Merhaba sabah kalktığımda önce kahvaltıya oturuyorum istisnasız yumurta çiğ fındık nar suyu sonra ilaçlarımı alıp fitilde dahil uzanıyorum yarım saat kalkıp ev içinde dolanıyorum ağır hiç bir iş yapmıyorum bir yere uzanmıyorum mesela dolaptan tabak alınacaksa kendimi esnetmiyorum. 2. Gün bitti bugün kahve ve paketli dondurulmuş ürün zaten pek önerilmiyor. Kan akışı için sürekli yatmak iyi değil uzanınca da ayak altına minder koyuyorum yemeklerim de mutlaka çorba oluyor onun haricinde aklıma gelen birşey yok bir de ya musavvir esmasını okuyorum bolca

Çok teşekkür ederim. Peki transferiniz nasıl geçti bir ağrı duydunuz mu? Yada şuan herhangi biri ağrınız var mı

Çok teşekkür ederim. Peki transferiniz nasıl geçti bir ağrı duydunuz mu? Yada şuan herhangi biri ağrınız var mı
Transferim elhamdülillah çok ağrısız geçti yine ağrım yok ama bende hafif pembe lekelenme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…