• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinin 7-8. Günü adete dönen var mı

Aysel355

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
44
9
6
34
Kızlar bugün transferimin 8. Günü ara ara adet sancısı çekiyorum ilk günlerden bu yana. Bugün de bu sancım var bi ara sanki akıntı ya da adetim gelmiş gibi bi hisle tuvalete gittim sadece peçeteye bi damla bile sayılmayacak kadar açık kahverengiyle pembe arası lekemsi bi şey gördüm. Çok da emin olamadım. Başka yok ama sanki devam edecekmiş gibi sızıntı akıntı varmış gibi hissettiriyor. Adetim mi geliyor sizce benim gibi olup adete dönen var mı

Kızlar bugün transferimin 8. Günü ara ara adet sancısı çekiyorum ilk günlerden bu yana. Bugün de bu sancım var bi ara sanki akıntı ya da adetim gelmiş gibi bi hisle tuvalete gittim sadece peçeteye bi damla bile sayılmayacak kadar açık kahverengiyle pembe arası lekemsi bi şey gördüm. Çok da emin olamadım. Başka yok ama sanki devam edecekmiş gibi sızıntı akıntı varmış gibi hissettiriyor. Adetim mi geliyor sizce benim gibi olup adete dönen var

Kızlar bugün transferimin 8. Günü ara ara adet sancısı çekiyorum ilk günlerden bu yana. Bugün de bu sancım var bi ara sanki akıntı ya da adetim gelmiş gibi bi hisle tuvalete gittim sadece peçeteye bi damla bile sayılmayacak kadar açık kahverengiyle pembe arası lekemsi bi şey gördüm. Çok da emin olamadım. Başka yok ama sanki devam edecekmiş gibi sızıntı akıntı varmış gibi hissettiriyor. Adetim mi geliyor sizce benim gibi olup adete dönen var mı
Benimde transfer+ 7 gun lekelenmem olmustu ve belimden ayak tabanima inanılmaz bi ağrım olmustu ilk günden adet olacakmış gibi de ağrım vardı suan 31 haftalik hamileyim umarım sizde hamilesinizdir.

Back
X