transfer günü kanama:(((

perseid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
498
4
96
merhaba arkadaşlar,

ben dün 2. tüp bebek denememin transferni oldum.transfer sırasında sonda takıldı fazla su içmişim.
transfer bittikten sonrada tuvalete gittiğimde çişimi yaparken acı oluyordu haliyle. akşam tuvalete gittiğinde canım çok acıyarak çişimi yapabildim ardından silinirken kan geldiğini fark ettim. 1 kez geldi ama sanki ön taraftan yani sondanın etkisiyle kan gelmiş gibi geldi. emin değilim ama. transferin ilk akşamı kanama ne demektir? yaşayan var mı ? birde rengi çok açık pembeydi kanın. ondna beri başka kanamam olmadı...

Aynı yerde yaptırıyoruz ben "karamel" daha önce yazışmıştık seninle. Hiç endişe etme o sondanın tahrişi aklın ona takılmasın tıbben başka birşey mümkün değil. Rahatlamazsan ara konuş Dr. unu o rahatlatsın seni. Başak Hanımlasın değil mi ?

Bu arada inşallah güzel haberlerini alırız.

Son düzenleme:
merhaba, çok sevindim haber aldığıma senden.. bende merak ediyordum sen neler yaptın diye :)
evet başak hanımlayım. bu sefer 2. olduğu için sanırım daha evhanlıyım. ama banada sonda yüzünden oldu gibi geldi. çünkü şimdi ne acı var ne kanama?

içim rahatlattın sağol..

:) geçn seferkine göre daha benimsedim bu sefer bebişleri. mercimekler adını taktık eşimle onlara. arada seviyoruz., haftasonu hava güzel olunca babamız bizi sahile götürdü. yol boyu yürürken onlara bissürü şey anlattık. çizgi film izliyoruz. bide nedense çoğul konuşuyoruz tek embro konulmasına karşın. hikaye falan okuyorum onlara...

diyorum fazla mı kaptırıyorum kendimi ya olmazsa yine! geçen sefer çok inanmasamda çok üzülmüştüm negatif sonuca... ya yine negatif olursa nasıl toplanırım diye.

bakalım öyle böyle 5. güne geldik. kaldı 5 gün.. test tarihim 15 i.

senin nasıl gidiyor tedavi..? denediniz mi tekrar ??

Hadi hayırlısı, benden daha çok benim bebek sahibi olmam için dua eden dostumun bir lafı var. Umut etmesen daha mı az üzüleceksin der. O hesap umut etsende etmesede allah korusun insan çok üzülüyor. O yüzden çok iyi yapıyorsun. Bence senin bu sefer tamam gibi.

Ben çok sık denediğim için iki ay ara verdim, bakalım bu ay biz beceremezsek :) 20 gün sonra başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…