Maslak Acıbadem . Bunlar embriyonun tutma şansını arttırmak için yapılıyormuş bu ikinci tedavim bende ilk defa burda duydumHangi kurumda takiplisiniz ben 3 maddeyi de hiç duymadım ne anlama geliyormuş onlar
Aynen dediğiniz gibi bende sadece estrofemMaslak Acıbadem . Bunlar embriyonun tutma şansını arttırmak için yapılıyormuş bu ikinci tedavim bende ilk defa burda duydum
Embriyo yapıştırma demek misAynen dediğiniz gibi bende sadece estrofem
Progestan dex coraspin ve folik asit kullanıyordum sadece .
Şaşırdım yeni yeni yöntemler deneniyor demek ki bilemedim.
Embriyo glue neymiş.
Kanitlanmadiysa doktorlar neden öneriyorbunlardan hiçbirinin kanıtlanmış bir faydası yokmuş bilimsel olarak
Size bunu yapınca yüzde yüz başarı dediler miKanitlanmadiysa doktorlar neden öneriyor
her doktor önermiyorKanitlanmadiysa doktorlar neden öneriyor
Yani şans arttirici dediler yuzde yüz kesin çözüm degil tabiki bunu biliyorum arkadaş Bülent tras dan daha iyi biliyor demekkiSize bunu yapınca yüzde yüz başarı dediler mi
O anlamda demiştir arkadaş da .
Mutlaka vardır bir faydası yoksa dile getirilmez ama yeni yöntemler sanirim daha duyulmadigi için garip geliyor tabii
Bende hep diyorum ki alınan numunelerle 5 gün buyutuyorlar ya diyorum laboratuvar ortamında 9 aya kadar getirip verseler
Merhaba,Merhaba kızlar. 2 haftaya dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi olucam şuan estrofem ve bazı takviye ilaçlar kullanıyorum . Hemşire bana şans arttırıcı 3 işlem söyledi istediğimi yaptirabilirmisim
-embriyo glue
-gebelik aşısı
-kasilma serumu
Bana şuan en mantıklısı embriyo glue gibi geliyor ama onunla hamile kalan varmı yada bilginiz varsa söylerseniz sevinirim .
Benimde 5 Mart'ta randevum var uygunsa 5 gün sonrada transfer. Siz hangi işlemleri yapmayı düşünüyorsunuz acabaMerhaba,
Bende Bülent tıraş hastasıyım bugün kontole gittim bana da önerildi yazdıklarınız, ben önerildiğine göre ihtiyacta vardır diye düşünüyorum, her söyleneni kabul edeceğiz muhtemelen.11 martta sonraki randevum
Nerde bu grup canım hiç haberim yok . Teşekkür ederim bu aradaHiç duymadım. Maslak Acıbadem’e giden çok kişi var. Sanırım grupları vardı orda sorun isterseniz.
Aynen dediğiniz gibi bende sadece estrofem
Progestan dex coraspin ve folik asit kullanıyordum sadece .
Şaşırdım yeni yeni yöntemler deneniyor demek ki bilemedim.
Embriyo glue neymiş.
Ben tüm istenenleri yapacağım sanırımBenimde 5 Mart'ta randevum var uygunsa 5 gün sonrada transfer. Siz hangi işlemleri yapmayı düşünüyorsunuz acaba
Bülent bey vardı değil mi orda. Onun adıyla da olabilir. Ben gördüm.Nerde bu grup canım hiç haberim yok . Teşekkür ederim bu arada
Tamam canim teşekkürler bakicamBülent bey vardı değil mi orda. Onun adıyla da olabilir. Ben gördüm.
İnşallah pozitif haberini alırız vanimBen tüm istenenleri yapacağım sanırım
İyice içime sindi sanirim embriyo yapıştırma işlemini uygulayacağımEmbriyglue, embriyo yapıştırma. Embriyo transferden önce rahim içindeki doğal tabakaya benzer bi sıvının içinde bekletilip öyle transfer ediliyor. Daha kolay implante olup ortama uyum sağlayabilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?