Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah hayirlisiyla tutarkızlar transfer günüm geldi dua eder dua beklerim![]()
Ayy benimde bugün ytansferim var bekliyorum su an inşallah sağlıklı gebelikler olurrkızlar transfer günüm geldi dua eder dua beklerim![]()
Ayyy inşallah canım nasıl geçtiiAyy benimde bugün ytansferim var bekliyorum su an inşallah sağlıklı gebelikler olurr
Hayır canımAcıyor mu transfer ya
Yok yok acımadı afedersiniz vajina ağzını açarken biraz soğuk soğuk tuhaf oluyor insanAcıyor mu transfer ya
Yok yok acımadı afedersiniz vajina ağzını açarken biraz soğuk soğuk tuhaf oluyor insan3 dakikalık bir işlem doktorumla izleye izleye yaptık zaten
İşte vajina girişini açarken ne kullanıldı bilmiyorum göremediğim için ama zaten ortamda soğukSoğuk olan nedir
Iyi geçti sorunsuz oldu bitti geldik sen nasilsinnAyyy inşallah canım nasıl geçtii
Hayir hiç acımıyor zaten her sey cok hızlı olup bitiyor hiç endise etmeyin tadını çıkartın ekrandan izliyorsunuz cok mucizevi benceAcıyor mu transfer ya
Bende iyiyim çok şükürIyi geçti sorunsuz oldu bitti geldik sen nasilsinn
Hangi hastane de oldunuz acabakızlar transfer günüm geldi dua eder dua beklerim![]()
İnşallah 9 ay sonra kucağında olacakkızlar transfer günüm geldi dua eder dua beklerim![]()
Momart tüp bebek merkezinde oldumHangi hastane de oldunuz acaba
Ay inşallah bişey soracağım size bilgimiz varsa böyle tualete çıkıp hafif hafif ıkınmadam bişey olmaz demiİnşallah 9 ay sonra kucağında olacak![]()
Ne yazık ki bilgim yok ancak kabızlık durumunda güçlü ıkınmaların rahimde geçici kasılmalara neden olabileceğini okumuştum. Doktorunuza danışsanız en doğrusu olurAy inşallah bişey soracağım size bilgimiz varsa böyle tualete çıkıp hafif hafif ıkınmadam bişey olmaz demi
Kene gibi yapışsın annesine inşallahkızlar transfer günüm geldi dua eder dua beklerim![]()
Ay aminnnnKene gibi yapışsın annesine inşallahbenimde yarındı çarşambaya ertelendi Rabbim hepimize pozitif almayı nasip etsin
![]()
Allah yardımcın olsun canımkızlar transfer günüm geldi dua eder dua beklerim![]()