Transfer hakkında

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
730
240
103
28
Transfer sürecine girmiş bulunuyorum. Salıdan pazartesiye kadar gonal f hergün 50 vuracağım birde folik asit verdi. Siz bu süreçte hamgi ilaçları kullandınız acaba bilgilerinizi paylaşırmısınız

Gonolf kullandm son gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve yumurta toplama yapıldı. Gonolf 900 225 mg vuruldm bende yumurta büyümeme sorunu vardı doz yüksekti

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Sağlıklı mutlu haberlerinizi alalım inşallah.

İlaçlar kişiye göre değişiyor. Estrofem, prednol, kan sulandırıcı hap, iğne ve adını hatırlamadığım bir iğnem daha vardı. Günde toplam 3 iğne + 3 hap içiyordum

Gonolf kullandm son gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve yumurta toplama yapıldı. Gonolf 900 225 mg vuruldm bende yumurta büyümeme sorunu vardı doz yüksekti

Transfer sürecine girmiş bulunuyorum. Salıdan pazartesiye kadar gonal f hergün 50 vuracağım birde folik asit verdi. Siz bu süreçte hamgi ilaçları kullandınız acaba bilgilerinizi paylaşırmısınız
Merhaba ben transfer sürecinde Estrofem, Prednol,Corasprin,Folita folik asit ve Prolutex iğne kullandım. Transfer sonrası da sadece prednol eksildi :) şuan hamileyim. Tabi kişiden kişiye değişitir ilaçlar ve dozları :)

Ben estroferm prolutex iğne lutinus fitil folik asit balık yağı vitamin kullanıyorum. önümüzdeki hafta doktor uygun görürse bırakacağım inşallah hamile kalırsanız 12. Haftaya kadar kullanıyoruz

Back
X