- 13 Ağustos 2024
- 1.334
- 2.061
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Tüp bebek tedavisinde hangi vitaminleri kullandınız? folik asit önerisi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedaviye başlarken mi verdi bunlarıBenimki bana omepa q10 ve D3K2 vitamini verdi, eşime evicap e vitamini verdi.
Değeri yüksek olan folik asit miDoktorum Folbiol vermişti bana
Aynen o, ben hamile kalmaya çalışırken de uzun süre kullanmıştım bunu. Transferden 1 hafta önce başlattı doktorum tekrarDeğeri yüksek olan folik asit mi
Anladım doktor tavsiyesi ile kullanmışsınız sonuçta, transfer oldunuz muAynen o, ben hamile kalmaya çalışırken de uzun süre kullanmıştım bunu. Transferden 1 hafta önce başlattı doktorum tekrar
2 kez transfer oldum, ilki negatifti ikinci transferim pozitif olduAnladım doktor tavsiyesi ile kullanmışsınız sonuçta, transfer oldunuz mu
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah banada dua edin ben 2 düşük yaptım geçen ay kalbi durdu kürtaj oldum tekrar transfer olmaya korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam diye2 kez transfer oldum, ilki negatifti ikinci transferim pozitif oldu
Folik asit olarak folidoce kullanmıştımTüp bebek tedavisinde hangi vitaminleri kullandınız? folik asit önerisi olan var mı
Bende ilk transferimde kullanmıştım iyi ama metil folat formundaki folik asitler daha iyi diye öğrendimFolik asit olarak folidoce kullanmıştım
Bir ara folita da kullanmıştım o sanırım biraz dha pahalıydıBende ilk transferimde kullanmıştım iyi ama metil folat formundaki folik asitler daha iyi diye öğrendim
Evet bende onu kullandımBir ara folita da kullanmıştım o sanırım biraz dha pahalıydı
Doktorunuza sorup devam edebilirsiniz bence folbiolü çok öneren duymadımEvet bende onu kullandım
Evet doktorum foledat vermiştiDoktorunuza sorup devam edebilirsiniz bence folbiolü çok öneren duymadım
ilk deneme öncesi omepa vermişti, ilk denemede olmayınca diğerlerini yeni yazdı.Tedaviye başlarken mi verdi bunları
Benim doktorum hiç vermedi ben kendim araştırdım aldım
Çok teşekkür ederim, dua ederim tabi canımın içi çok zor bir süreç yaşamayan bilmez. Allah en kısa zamanda en güzelini en sağlıksını nasip etsinSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah banada dua edin ben 2 düşük yaptım geçen ay kalbi durdu kürtaj oldum tekrar transfer olmaya korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam diye
Çok sağol Allah razı olsun canmÇok teşekkür ederim, dua ederim tabi canımın içi çok zor bir süreç yaşamayan bilmez. Allah en kısa zamanda en güzelini en sağlıksını nasip etsin