Transfer işlemi acılı mı ?

tupbebekseruvenim

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
211
193
23
Perşembe günü transfer işlemim olcak . Acı eşiğim çok fazla çok geriliyorum ondan 🥹 aslında şu bi alet var o beni korkutuyor . Rahim filminde takılan alet sanırım takılıyor . Ayyy lütfen güzel geçsin 🤲🏽

Ağrılı değil :) o aleti bir anlık hissediyorsun geçiyor. Korkma, anın tadını çıkar. Dr embriyoyu rahme bırakırken ben de ekranda izlemiştim. Artık o aşama geldi evet.. Çok heyecanlanmıştım ve ağlayarak içimden ayetel kürs okumuştum. Kızım doğdu, 8 aylık oldu şükür. Darısı hayırla sağlıkla sana olsun :)

Ağrılı değil :) o aleti bir anlık hissediyorsun geçiyor. Korkma, anın tadını çıkar. Dr embriyoyu rahme bırakırken ben de ekranda izlemiştim. Artık o aşama geldi evet.. Çok heyecanlanmıştım ve ağlayarak içimden ayetel kürs okumuştum. Kızım doğdu, 8 aylık oldu şükür. Darısı hayırla sağlıkla sana olsun :)
Çok sevindim adınıza Allah bağışlasın 🤲🏽 yaaa dimi bende sırf o aleti düşünüyorum cidden can yakıcı 😀 nasıl dayanırım diye düşünüyorum ama Allahım o zaman inş o gücü verecek 🤲🏽 siz nerde tedavi görmüştünüz

Back
X