• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer korkulcak bişeymi

çok kolay ve kısa süren bir işlem vajinal muayene gibi can acıtmıyor tabi sizin acı eşiğinize bağlı bence tek sorun idrara sıkışık olmaktı :)

Yanlişlikla idrarinı kaçiran varmi acaba
Gece boyu hc idrara cikmiyckmiyiz

Transfer kaç dakika sürüyor
Can acıtan bişeymi
İşlem siz hazırlanıp doktor geldikten sonra dakika değil saniyeler sürüyor çok hızlı yapıyorlar
Vajinal muayene gibi aynı acı duyulacak bir şey değil

Yanlişlikla idrarinı kaçiran varmi acaba
Gece boyu hc idrara cikmiyckmiyiz
Gece boyu değil transfere gitmeden önce evden çıkarken yaparsınız merkeze gittiğinizde de 500 ml kadar bi su içseniz yeter
Çatlayacak kadar sıkışık olmanıza gerek yok

Birkaç dakika sürer. Yumurta toplama daha zordu. Hsg çekildiyseniz transfer vız gelir tırıs gideta

Gece boyu değil transfere gitmeden önce evden çıkarken yaparsınız merkeze gittiğinizde de 500 ml kadar bi su içseniz yeter
Çatlayacak kadar sıkışık olmanıza gerek yok
Korkulck bisey yok yani
Yumurta toplamadan ciktıktan snra cok ağrim oldu şimdi endişe ediym yinemi aynı ağrıları cekicem diye

Çocuklarinizla kavusuyorsunuz oyle dusunun. Toplamda 5 dk falan surdu benimki. Vajinal muayeneden farksizdi. Cok sikisik olmaniza gerek yok mesane dolu olsa yetiyor

Hadi ya o kadar kısamı. O kadar hç düşünmemiştim.allahm bi an önce olsa transfrm artik

Korkulck bisey yok yani
Yumurta toplamadan ciktıktan snra cok ağrim oldu şimdi endişe ediym yinemi aynı ağrıları cekicem diye
Yumurta toplama gibi değil
Opuda folikuller de ağrı yapıyor fazla yumurtanız olduysa ekstra ağrı olması normal
Transfer sırasında adet ağrısı gibi bir şey bile olmuyor endiselenmeyin

Tavsiyem kendinizi çok sıkıştırmayın. Bana 1 lt su verdiler ben tabi hemen bitirdim sanıyorum alacaklar hemen 3 saat bekledim neredeyse ki hemen idrarı gelen biriyim hemen sıkışırım. 2 defa hemşirelere söyleyip bir bardak kadar boşalttım en son ultrasonla baktılar hala çok dolu dedi hemşire yine boşalttım bir bardak😂 transfere aldılar orada ultrasonu tuttular hala çok dolu dediler git bir bardak daha boşalt kalktım gittim tekrar yaptım😂😂 düşünün 1 lt su içmiştim sadece eziyet oldu bana tutmaya çalışmamı hiç söylemiyorum zaten o yüzden kendinizi fazla sıkıştırmayın o eziyet oluyor başka bir sıkıntısı yok.

Eziyet cekmişsiniz resmen
Transfrde kaçirir insan valla
İnsanlik hali sonuçta
Hep kötü şeyler gelyo aklima
Bende öyle çok wc ye gdrim hemen sıkışırım

Bana özellikle çok aşırı sıkışık olmayın diye uyarıda bulundular. Sıkışık olmak doktorun işini kolaylaştırıyor. Sizi rahatsız edecek kadar sıkışık olmayın. Acı hiç yok, kendinizi sıkmayın, 3 dakika sürmüyor bile

Back
X