Benim kontrolumde 21 martta hayırlısıylaHer doktorun yöntemi çok farklı bende günde 2 tane alıyorum 27 marta kadar 27 mart kontrolum var bide bant verdi göbeğime yapıştırdım takıyorum 1 hafta kalıyor haftada bir değiştiriyorum 1 tane coraspin günlük
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinlerBenim kontrolumde 21 martta hayırlısıyla
AminHayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler
1 in veya 1 küsür un altında olması gerekiyor diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemmeYumurta toplama öncesi progestoron, tsh ve prolaktin bakıldı.
Progesteron 0.87, tsh 1,782, prolaktin 15,06 çıktı. Transfer için progesteron önemliymiş sanırım. Nasıl sizce
Yani bu değer uygun değil mi ?1 in veya 1 küsür un altında olması gerekiyor diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemme
EvetYani bu değer uygun değil mi ?
Doktorumun hemşiresi uygun dedi. Adını n zamanda yapay zeka da
Benimkide 0.20Doktorumun hemşiresi uygun dedi. Adını n zamanda yapay zeka da
Çok iyiymiş öyle olursa benimde bayrama denk gelmez ben de
AminMrb arkadaşlar benım de bugün adetimin 3. Günü dün doktor a gittim yani 2 . Günü gittim ve ilaç verdiler estrofem ilacı işte onu verdiler
biterse yine almamı söylediler
Bayramdan sonra muhtemelen transferim olucak hadı bklm hayırlısı allah kimseyi çocuksuz birakmasın inşallah isteyen herkese nasip olur
Merhaba doktorunuz transfer gününüzü belirledimi
Evet 27 mart hayırlısıylaMerhaba doktorunuz transfer gününüzü belirledimi
Merhabalar progesteronunuz kaçtı acaba tedaviye başladığınız zamann? Bende bugün regl oldum yarın ilaçlar için gideceğim de merak ettimMrb arkadaşlar benım de bugün adetimin 3. Günü dün doktor a gittim yani 2 . Günü gittim ve ilaç verdiler estrofem ilacı işte onu verdiler
biterse yine almamı söylediler
Bayramdan sonra muhtemelen transferim olucak hadı bklm hayırlısı allah kimseyi çocuksuz birakmasın inşallah isteyen herkese nasip olur
Benimki 0.20 idiMerhabalar progesteronunuz kaçtı acaba tedaviye başladığınız zamann? Bende bugün regl oldum yarın ilaçlar için gideceğim de merak ettim
Dün kan verdim 1.1 çıktı. Yarın tekrardan kan isterler mi o zaman? Bir gün içinde bu kadar düşer mi pekiBenimki 0.20 idi
1.5 in altında olursa sıkıntı olmuyor diye biliyorumDün kan verdim 1.1 çıktı. Yarın tekrardan kan isterler mi o zaman? Bir gün içinde bu kadar düşer mi peki
Hmm anladım çok teşekkür ederim1.5 in altında olursa sıkıntı olmuyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?