Transfer olduktan hemen sonra embriyoya ne oluyor

infinityspring

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
515
172
23
İlk transfer olumsuzdu 2. Transfere başlayacaz ama doktor embriyoyu koyduktan sonra o embriyoya ne oluyor

Yani idrara çıkmakla ya da büyük tuvaleti yapmakla düşer mi ilk transferimde olumsuz oldu ama bu konuda dikkat etmek istiyorum

İlk transfer olumsuzdu 2. Transfere başlayacaz ama doktor embriyoyu koyduktan sonra o embriyoya ne oluyor

Yani idrara çıkmakla ya da büyük tuvaleti yapmakla düşer mi ilk transferimde olumsuz oldu ama bu konuda dikkat etmek istiyorum
Konu üstte kalsin. beni transferden sonra hic kalkmadan 2 saat yatirmislardi 1 saat sonra yine yatarak hasta bezi yardımıyla idrarimi yapmıştım sonrasında da kabiz olmamaya ıkınmamaya dikkat ederseniz bir sorun olmaz bence 🌼

Konu üstte kalsin. beni transferden sonra hic kalkmadan 2 saat yatirmislardi 1 saat sonra yine yatarak hasta bezi yardımıyla idrarimi yapmıştım sonrasında da kabiz olmamaya ıkınmamaya dikkat ederseniz bir sorun olmaz bence 🌼
Peki doktor koyuyor ya o gün ne oluyor ?

Rahim onu sarıyor mu ya da saklıyor mu ?
hemen tutunuyor mu ilk transferimde psikolojik olarak büyük tuvaletim geldi ve normal ikindim öyle çok ikinmamaya dikkat ettim ama bundan dolayı olumsuz olmuş olabilir mi

Son düzenleme:
Peki doktor koyuyor ya o gün ne oluyor ?
Rahim onu sarıyor mu ya da saklıyor mu ?
hemen tutunuyor mu ilk transferimde psikolojik olarak büyük tuvaletim geldi ve normal ikindim öyle çok ikinmamaya dikkat ettim ama bundan dolayı olumsuz olmuş olabilir mi
Valla buna ne desem yanlis olur😊 icerde tam olarak ne oldugunu bilemeyiz ama arastirmalarima göre Embriyo 1. Gun kendisini saran kabuktan ayrilip 2. Gun tutunmaya baslama asamasina geciyormus burda bir arkadasin konusu vardi embriyonun gun gun icerdeki gelisimi hakkinda bunu kendinize stres yapmayin bence 🌼 insallah olumlu sonuclanir tedaviniz 💜

Valla buna ne desem yanlis olur😊 icerde tam olarak ne oldugunu bilemeyiz ama arastirmalarima göre Embriyo 1. Gun kendisini saran kabuktan ayrilip 2. Gun tutunmaya baslama asamasina geciyormus burda bir arkadasin konusu vardi embriyonun gun gun icerdeki gelisimi hakkinda bunu kendinize stres yapmayin bence 🌼 insallah olumlu sonuclanir tedaviniz 💜
Amin Allah razı olsun

İlk transfer de büyük tuvaletin etkisi olmus mudur tutmadı ya ondan 🥹🥺🥺

Büyük tuvaletinizi yapmanızla embriyonun tutunmamasının hiçbir alakası yok kendinizi suçlamayın. Yurtdışında transferden sonra yatırmıyorlar bile kalkıp evinize gidiyorsunuz. Tutunması için yapmanız gereken hiçbir şey yok, beslenmeye dikkat etme, ıkınmama vs gibi. Embriyo sağlıklıysa ve rahminiz hazırsa tutunacaktır. Duş da alabilirsiniz ben diğer gün almıştım, ağır iş dışında her şey serbest. Şansınız bol olsun 🤗

Transferden sonra benimde hemen kaldırdılar hatta idrara sıkışık yapıldığı için dayanamadım doktor gidebilirsin dedi kalktıktan sonra hemen tuvalete gittim doktorum yanina gidip recetemo aldım hatta hastane başka sehirdeydi 3 saat yol yaptık çok şükür ilk denemede tutundu büyük tuvalete rahat çıkmak için duphalac kullandim bide bolbol kabak cekirdegi yemistim faydası oldumu bilmiyorum suan 7 aylik olduk az kaldı inşallah kavuşmaya ama nasip gerçekten inşallah bu sefer sizinde isteyen herkesin de tutar

Kızlar bugün bende trasfer oldum hayırlısı ile
Bir saate yakın yattım hastanede ayaklarımı karnıma doğru çekerek zaten çok tuvaletim gelmişti dediğiniz gibi sıkışık giriyoruz transfere resmen kivrandim bir saate yakın bekledim sonra artık evimiz uzak hastaneye yl bir buçuk saat yol sonra ilaçları aldık market falan eve geldim otur yat moddayim bilmiyorum öyle yatamiyorum

Merhaba, tüp bebek ile gebe kaldım. Öncelikle umarım sen de gebe kalırsın, istediğin gibi olur🙏
İlk transferimde yaklaşık bir saat uzandım, normal tuvaletimi yaptım. Üç gün boyunca da hiç bir şey yapmadım hep evdeydim. Olumsuz oldu maalesef.
İkinci transferimde ise yine yaklaşık bir saat kadar yattım( hastane prosedürü) çok çişim geldiği için hemen tuvaletimi yaptım geldim ve uzanmaya devam ettim. Doktorum zaten tutanacaksa tutunur , bunlar engellemez dedi. Ertesi gün sahile kahvaltıya gidip küçük bir yürüyüş yaptım, hiç aklıma getirmeyeye çalıştım.
Olumlu sonuçlandı, şimdi kızımı kucağıma aldım bile.
Demek istediğim sağlıklı embriyo ise zaten tutunuyor sen ne yaparsan yap düşmüyor.
Psikolojini rahat tut, olumlu düşün.
🙏

Merhaba, tüp bebek ile gebe kaldım. Öncelikle umarım sen de gebe kalırsın, istediğin gibi olur🙏
İlk transferimde yaklaşık bir saat uzandım, normal tuvaletimi yaptım. Üç gün boyunca da hiç bir şey yapmadım hep evdeydim. Olumsuz oldu maalesef.
İkinci transferimde ise yine yaklaşık bir saat kadar yattım( hastane prosedürü) çok çişim geldiği için hemen tuvaletimi yaptım geldim ve uzanmaya devam ettim. Doktorum zaten tutanacaksa tutunur , bunlar engellemez dedi. Ertesi gün sahile kahvaltıya gidip küçük bir yürüyüş yaptım, hiç aklıma getirmeyeye çalıştım.
Demek istediğim sağlıklı embriyo ise zaten tutunuyor sen ne yaparsan yap düşmüyor.
🙏
MasAllah 🧿❤️
İnsAllah hayırla sağlıkla güzel haber alırız

🙏
Sağlıcakla büyüt cnm darısı bizim başımıza ben bugün oldum trasfer yavaş hareket edemiyorum yaa kızıyorum kendime sonra bende bir saat yattım hastanede bizlerin karnıma çekili ama.eve gelince kireç gibi bozuk para boyutunda akıntım gelmişti sonra şeffaf geldi korktum

Sağlıcakla büyüt cnm darısı bizim başımıza ben bugün oldum trasfer yavaş hareket edemiyorum yaa kızıyorum kendime sonra bende bir saat yattım hastanede bizlerin karnıma çekili ama.eve gelince kireç gibi bozuk para boyutunda akıntım gelmişti sonra şeffaf geldi korktum
Benim öyle bir şey olmamıştı ama normal diye okudum hep,

Back
X