Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Umarım herkes pozitif sonuçlar alır 🌺 hissizlik güzel bir şey bence. Ben de ilk bir iki gün hep aklım onda olacak şekilde geçirdim. Sonra biraz sakin olup salmak daha iyi geldi. Normal hayatıma döndüm kısıtlı hareketler ile. Evde test bile yapmadım. Doktorun dediği gün gidip kan verdim. Kan verdiğim gün ve önceki gün aşırı uykum vardı. Sürekli uyumak istiyordum. Gözümü açamamıştım. İşten geldim ondan herhalde demiştim. Başka bir belirti de yaşamamıştım 😊

Merhabalar :) ben de bugün üye oldum. Benim de sonuç öğrenme tarihin 21 Temmuz. İlk kez transfer olabildim. Bir öncekinde embriyomuz ilerlememişti. Çok heyecanlı ve yer yer kaygılıyım. İlk 2-3 sırt ve belde hafif karıncalanma ve ağrı vardı ama dün 4. Gün bir şey hissetmedim pek mesela. 5. Güne girdim bugün ve normalde kritik olduğu yazıyor hep buralarda. Bir şey hissedecek miyim, hissetmemek de bir sorun mu :)) sorular sorular... ne doğru ne yanlış Bilgiler de çok karışık ve kişisel deneyimler hep farklı olabiliyor tabii. Tutunmadı mı olmadı mı endişelerim başladı bile. Biliyorum pozitif düşünerek ilerlemeliyiz fakat işte beklemek insanın en zorlu imtihanı...

Umarım herkes pozitif sonuçlar alır 🌺 hissizlik güzel bir şey bence. Ben de ilk bir iki gün hep aklım onda olacak şekilde geçirdim. Sonra biraz sakin olup salmak daha iyi geldi. Normal hayatıma döndüm kısıtlı hareketler ile. Evde test bile yapmadım. Doktorun dediği gün gidip kan verdim. Kan verdiğim gün ve önceki gün aşırı uykum vardı. Sürekli uyumak istiyordum. Gözümü açamamıştım. İşten geldim ondan herhalde demiştim. Başka bir belirti de yaşamamıştım 😊
Tam olarak sizin gibi hareket ediyorum öncesinde evde test yapmıcam doktorumun yanında testimi yapıcam💚

Kimse yok muduuur? :)
Benimde test günüm 22 Temmuz. Ağrılarım oluyor fakat benim tedavi sürecinde aldığım hormon iğneleri ile başladı. Birde yumurtalarım toplandığı gün sağ tarafım çok ağrıyordu. Artı narkoz nedeniyle hemoroidim nüksetti. Gaz ağrısı, adet sancısı gibi ağrılar baştan beri olduğundan artık kestiremiyorum. İlk defa böyle bir tedavi sürecindeyim. Rabbim hepimize gebe kalmayı nasip eder, embriyolarımızın tutunmasını sağlar inşallah .

Benimde test günüm 22 Temmuz. Ağrılarım oluyor fakat benim tedavi sürecinde aldığım hormon iğneleri ile başladı. Birde yumurtalarım toplandığı gün sağ tarafım çok ağrıyordu. Artı narkoz nedeniyle hemoroidim nüksetti. Gaz ağrısı, adet sancısı gibi ağrılar baştan beri olduğundan artık kestiremiyorum. İlk defa böyle bir tedavi sürecindeyim. Rabbim hepimize gebe kalmayı nasip eder, embriyolarımızın tutunmasını sağlar inşallah .
O zaman 22 temmuzda buraya gelip yazar mısınız sonucu♥️♥️
İnşallahh güzel haberlerle♥️
Benim de test günüm 22 Temmuz bugün 3. Günüm henüz. İkinci transferim ilkinde pozitiftim ince kaşık ağrılarım bel ağrım ve en önemlisi göğüslerimde inanaılmaz şişlik ve hassasiyet vardı. Şimdi de bu tatta belirtiler arayıp kendi kendimi yemekten korkuyorum . Aslında aslen biliyorum belirti için çok erken her kadın bir değil her gebelik bir değil. Ama işte ah o bekleme psikolojisi her şeyden zor. Bana da dualarınızda yer verin. Ben her duamda hepimize ediyorum.♥️

Çok karışık bu belirti işleri hakikaten. Bende bugüne kadar en net hissettim diyebileceğim sırt ve bazen hafifçe belde uyuşma veya karıncalanma hissi oldu. Bunun dışında henüz bir hissim yok. İnşallah hepimiz için güzel gelişmeler olur, çok emek verdik, çok dua ettik, çok aşamalardan geçtik 🤍

Sizin bu belirtileriniz transfer sonrası kaçıncı günde çıkmıştı kızlar?
İlk taransferimde 4 5 günden sonra kaşık ağrısı ve bel agrısıni hissetmeye başladım ama devamlı bir ağrı gibi düşünmeyin bunları. Göğüs dolgunlugu da zamanla oldu test günümden bir gün önce aynada göğüslerime bakıp gözlerim dolmuştu 🥹 anlamıştım. Bu arada dogum yapana kadar hiç göğüs hassasiyeti ve dolgunlugu yaşamadan doğum yapmış tüp bebek annesi arkadaşım var . O yüzden her kadın her gebelik farklı bunlara takılmamak lazım

Yok yok ben bıraktım kendimi dinlemeyi 😀
22 temmuza kadar beklicem evde test falanda yapmıcam ben
3 günü atlattım zaten bugün ev işlerine sardım, dizi izledim, boyama yaptım
Kendimi dinlemiyorum
Çünkü vücudum beni yanıltabilir
Kızlar sizde dinlemeyin boşverin🙏🏻

Evet evet bu işler çok belirsiz olabiliyor, haklısınız. En iyisi başka şeylerle meşgul olup test gününü beklemek. Öyle ya da böyle o gün zaten belli olacaktır 🙏🏻🌸 herkes için en hayırlısı olsun inşallah

Sizlere katılıyorum. Benim bağırsak ve hemoroid sorunum olduğu için ben hiç kestiremiyorum. Kabızlık olmasın diye hergün zeytinyağı içiyorum. Oda sancı yapıyor. Öyle olunca benim baya karışıyor. O yüzden ben hiç kendimi dinlemiyorum. Herşey nasip kısmet. Rabbim nasibimizde yazmışsa elbet olacaktır. Ben artık tevekkül etme niyetindeyim. Hepinize dua ediyorum. ❤️🙏🙏🏻

Sizlere katılıyorum. Benim bağırsak ve hemoroid sorunum olduğu için ben hiç kestiremiyorum. Kabızlık olmasın diye hergün zeytinyağı içiyorum. Oda sancı yapıyor. Öyle olunca benim baya karışıyor. O yüzden ben hiç kendimi dinlemiyorum. Herşey nasip kısmet. Rabbim nasibimizde yazmışsa elbet olacaktır. Ben artık tevekkül etme niyetindeyim. Hepinize dua ediyorum. ❤️🙏🙏🏻
Allah Razi olsun canım insallah umutlarımız yeşerek ve güzel sonuçlanacak.

inanın herkesin gebeliği farklı ve belirtiler de farklı farklı oluyor...
hangi arkadaşım bir belirtim yok dediyse hamile kaldı:D kendinizi boşa üzmeyin kuzunuz size çoktan tutunmuştur da haberiniz yoktur :D
bol bol komedi filmi izleyin...

Back
X