- Konu Sahibi 35smyrna35
Benim de 22 Temmuzda. Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah.22 Temmuzda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 22 Temmuzda. Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah.22 Temmuzda![]()
Tam olarak sizin gibi hareket ediyorum öncesinde evde test yapmıcam doktorumun yanında testimi yapıcamUmarım herkes pozitif sonuçlar alırhissizlik güzel bir şey bence. Ben de ilk bir iki gün hep aklım onda olacak şekilde geçirdim. Sonra biraz sakin olup salmak daha iyi geldi. Normal hayatıma döndüm kısıtlı hareketler ile. Evde test bile yapmadım. Doktorun dediği gün gidip kan verdim. Kan verdiğim gün ve önceki gün aşırı uykum vardı. Sürekli uyumak istiyordum. Gözümü açamamıştım. İşten geldim ondan herhalde demiştim. Başka bir belirti de yaşamamıştım
![]()
O zaman 22 temmuzda buraya gelip yazar mısınız sonucuBenim de 22 Temmuzda. Rabbim anne olmayı nasip eder inşallah.
Amin inşallah. Rabbim gebe kalmayı nasip eder inşallah.O zaman 22 temmuzda buraya gelip yazar mısınız sonucu
İnşallahh güzel haberlerle![]()
Kimse yok muduuur? :)
Benimde test günüm 22 Temmuz. Ağrılarım oluyor fakat benim tedavi sürecinde aldığım hormon iğneleri ile başladı. Birde yumurtalarım toplandığı gün sağ tarafım çok ağrıyordu. Artı narkoz nedeniyle hemoroidim nüksetti. Gaz ağrısı, adet sancısı gibi ağrılar baştan beri olduğundan artık kestiremiyorum. İlk defa böyle bir tedavi sürecindeyim. Rabbim hepimize gebe kalmayı nasip eder, embriyolarımızın tutunmasını sağlar inşallah .Kimse yok muduuur? :)
Benimde test günüm 22 Temmuz. Ağrılarım oluyor fakat benim tedavi sürecinde aldığım hormon iğneleri ile başladı. Birde yumurtalarım toplandığı gün sağ tarafım çok ağrıyordu. Artı narkoz nedeniyle hemoroidim nüksetti. Gaz ağrısı, adet sancısı gibi ağrılar baştan beri olduğundan artık kestiremiyorum. İlk defa böyle bir tedavi sürecindeyim. Rabbim hepimize gebe kalmayı nasip eder, embriyolarımızın tutunmasını sağlar inşallah .
Benim de test günüm 22 Temmuz bugün 3. Günüm henüz. İkinci transferim ilkinde pozitiftim ince kaşık ağrılarım bel ağrım ve en önemlisi göğüslerimde inanaılmaz şişlik ve hassasiyet vardı. Şimdi de bu tatta belirtiler arayıp kendi kendimi yemekten korkuyorum . Aslında aslen biliyorum belirti için çok erken her kadın bir değil her gebelik bir değil. Ama işte ah o bekleme psikolojisi her şeyden zor. Bana da dualarınızda yer verin. Ben her duamda hepimize ediyorum.O zaman 22 temmuzda buraya gelip yazar mısınız sonucu
İnşallahh güzel haberlerle![]()
İlk taransferimde 4 5 günden sonra kaşık ağrısı ve bel agrısıni hissetmeye başladım ama devamlı bir ağrı gibi düşünmeyin bunları. Göğüs dolgunlugu da zamanla oldu test günümden bir gün önce aynada göğüslerime bakıp gözlerim dolmuştuSizin bu belirtileriniz transfer sonrası kaçıncı günde çıkmıştı kızlar?
Allah Razi olsun canım insallah umutlarımız yeşerek ve güzel sonuçlanacak.Sizlere katılıyorum. Benim bağırsak ve hemoroid sorunum olduğu için ben hiç kestiremiyorum. Kabızlık olmasın diye hergün zeytinyağı içiyorum. Oda sancı yapıyor. Öyle olunca benim baya karışıyor. O yüzden ben hiç kendimi dinlemiyorum. Herşey nasip kısmet. Rabbim nasibimizde yazmışsa elbet olacaktır. Ben artık tevekkül etme niyetindeyim. Hepinize dua ediyorum.![]()
Ecmain inşallah.Allah Razi olsun canım insallah umutlarımız yeşerek ve güzel sonuçlanacak.