Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Merhaba kizlar, pozitifi gorenler icin bir sorum olacak. Oncelikle insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim 🌸🧿 18inde transferim olmustu benim. Pozitifi gordum cok sukur 🙏🏻 Hala regl agrisi gibi agri giriyor arada bir. 5 dakika suruyor geciyor mesela.. korkutuyor beni bu durum biraz. Size de oluyor mu acaba? 🌸
Sürekli olmayan ve arada gelip geçen bu tür regl ağrısı gibi kasık ağrıları çok normal. Ben 6. haftayı doldurmak üzereyim halen oluyor ve muhtemelen zaman zaman olabilir. Başka şeylerle devam etmediği sürece sakin kalmak lazım🌹

Kızlar, mide bulantısı artık benim ata sporum oldu. Kraker taşıyorum hep çantamda ama o da sanki biraz yetersiz kalmaya başladı 😨🫠😂 Sıcakta hiç çekilmiyor. Bugün kese randevum var. Korkma, her şey çok güzel olacak dileklerinizi aldım kabul ettim😬 kokulara hassasiyet başladı biraz. Mesela baharatların olduğu yerden alacağımı uzaktan alıp yaklaşmıyorum hiç bi tuhaf geliyor üst üste kokular 😶 ay bi de arada vuran bağ ağrısı yok mu... Allahım hayırlısıyla ilk trimesterı olaysız geçirelim 🙏🏻😁🙏🏻
Bu kadar yoğun değil ama bende de mide hassasiyeti başladı bazı şeylerden soğudum örneğin yumurta ki çok severim. Sizin tam kaçıncı hafta ben 5+ 1 deyim

Merhaba kizlar, pozitifi gorenler icin bir sorum olacak. Oncelikle insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim 🌸🧿 18inde transferim olmustu benim. Pozitifi gordum cok sukur 🙏🏻 Hala regl agrisi gibi agri giriyor arada bir. 5 dakika suruyor geciyor mesela.. korkutuyor beni bu durum biraz. Size de oluyor mu acaba? 🌸
Evet bende de oluyor aslında o bizim kırktığımız kısa süreli ağrı ve kramplar güzel bir şey çünkü rahmin genişlediğini görteriyor.😇

Bu kadar yoğun değil ama bende de mide hassasiyeti başladı bazı şeylerden soğudum örneğin yumurta ki çok severim. Sizin tam kaçıncı hafta ben 5+ 1 deyim
Benim bugün 5+5'ti. 6'yı dolduruyorum aslında. ☺️ Bu aralar biraz daha artabilir bulantılar dedi doktorum. Tuzlu ayran, kraker şimdilik önerdi. İlerleyen haftalarda belki güvenilir olan bir ilaç önerilir. Şu an idare edeceğiz. Sağlıklı olsunlar da hepsine razıyım, razıyız biliyorum👏🏻😍

Ben lekeyle uğraşıyorum hala canım bi geliyor bi gidiyor 😅🤣stres ediyor beni 🫣sizlerden naber 🤭🤗
Normal demek ki 🤔 Ben bugün yoruldum çabuk geçti gün anlamadım bişey de hissetmiyorum valla hafif kasık ağrısı yokluyor arada ayakta durdum diye herhalde

Normal demek ki 🤔 Ben bugün yoruldum çabuk geçti gün anlamadım bişey de hissetmiyorum valla hafif kasık ağrısı yokluyor arada ayakta durdum diye herhalde
Perşembe günü gittiğimde baktı rahimde kanama alanı filan yok leke normal olur dedi 🤷‍♀️ Ayakta çok durma canım hemen bel kasık ağrıyor

Back
X