Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bende 11 temuzda oldum transfermi 2. Gün çok kötü bel ağrım vardı ilaçlardan yada piskolojik diye düğünüyorum 2 gündür de ara ara yani gün içinde 1 yada 2 defa böyle bi baş dönmesi oluyor ama geçiyor hemen onun dışında kasıklarda bazen sancı oluyor oda hemen geçiyor bilmiyorum 😂 galiba erkenden bi kan vericem dayanamıyorum çünkü🫣
Ay ben de dayanamıyorum 12 temmuzda transfer oldum. Bazı belirtiler yaşıyorum ama ilaçtan mı değil mi bilmiyorum.

Kızlar merhaba çarşamba günü transfer oldum ve sadece 2. Gün Batma kasılma gibi belirtim olmuştu 2 gündür de bişey yok zaten benim gibi olup Belirti lekelenme olmayıp pozitif gören var mı veya lekelenmeyi kaçıncı günde gördünüz yardımcı olursanız sevinirim
Çok az kadında lekelenme oluyor herkesde olmaz. Progeatoran kullanıyır musunuz?

Bende 11 temuzda oldum transfermi 2. Gün çok kötü bel ağrım vardı ilaçlardan yada piskolojik diye düğünüyorum 2 gündür de ara ara yani gün içinde 1 yada 2 defa böyle bi baş dönmesi oluyor ama geçiyor hemen onun dışında kasıklarda bazen sancı oluyor oda hemen geçiyor bilmiyorum 😂 galiba erkenden bi kan vericem dayanamıyorum çünkü🫣
Vermeee
Bak benimde 22 si kan verme günüm çabalıyoruum
Benim tezcanlılığımı doktorum bildiğinden söz verdirtti bana
Yanlış sonuçlarla gerçek sonucun kaderini değiştirme dedi haklıda 🙏🏻
Sabır sabııır🙏🏻🙏🏻

Bende aynen sizin gibiyim
Sonuçta bi sıkıntı olsaydı transferde doktorlarmız söylerdi öyle değil mi
Yani şuan devam ediyorum bir sorun olduğunu sanmıyorum 😳
Evet benimde vajinam şişmiş gibi kolay geçmiyor artık ben de akşam yatmadan 2 sabah uyanınca 1 kullanıyorum. Bir de ben her gün iğnesini kullanıyorum

Hiç sanmıyorum korkulacak bir şey olduğunu önceki transferimde de böyleydi en son artık hiç geçiremiyordum sonuç pozitifti belkide pozitifin bir etkisidir ( her şeyden umut çıkarmaya çalışırken ben😇🫣🥹 )
İnşallah keşke öyle olsa ama dediğim gibi bende hiç bişey yok lekelenme bile olmadı bende sizde oldu mu

İnşallah keşke öyle olsa ama dediğim gibi bende hiç bişey yok lekelenme bile olmadı bende sizde oldu mu
Bu kadar progestan takviyesine lekelenme olmayabilir zaten siz neden takıldınız bu lekelenmeye çok az kadında lekelenme olur. Benim Bel ağrım var göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı o kadar bunların hepsi ilaç etkiside olabilir inşallah değildir . Kabız da olmadım ben mesela tam tersi hatta🫣

Kızlar benimde transfer hariç 2. Günüm fitili kullanmaya öncesinden başladığım için kullandığım zaman kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı zaten yapıyor ekstra çok uykulu ve halsizim dün daha iyidim bugün hiç kalkamadım full uzanıyorum ve ara ara sol kasığıma bir yumru oturmuş gibi oluyor sadece yorgunluk hissi beni yoruyor şimdilik sabırla beklemeye devam 😍

Bu kadar progestan takviyesine lekelenme olmayabilir zaten siz neden takıldınız bu lekelenmeye çok az kadında lekelenme olur. Benim Bel ağrım var göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı o kadar bunların hepsi ilaç etkiside olabilir inşallah değildir . Kabız da olmadım ben mesela tam tersi hatta🫣
Öyle haklısın ki
Belirti konusunda çok araştırma yaptım
Google, yapay zeka, kadınlar kulübü
Öğrendiğim tek şey belirti hiç olmayabilir ve belirtisiz pozitif gören çok kişinin olması ♥️
Buarada bu vajina ve fitil ile ilgili sordum kızlar doktorumun cevabı;
çok fazla hormon yüklendiği için daralma olması çok normal ama yanma vs olursa idrar yolu enfeksiyonu şüpheleri olabilirmiş. Fitili yaparken eldiven kullanmamı ve enfeksiyon riskini kaldırmamı söyledi
Bilginiz olsun♥️♥️

Back
X