- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.661
Amin canımValla yaa bi kızı bulamadıksağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımValla yaa bi kızı bulamadıksağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da
![]()
Aa hadi gözün aydın çok şükür ne güzel yol aldık hepimiz Allah bundan sonrasını da güzelliklerle kolaylıkla neşeyle geçirtsin, tadını çıkaralımBugün çıktı canım ben de size haber verecektim çok şükür sağlıklı geldibir oğlum daha oluyor
![]()
Amin amin canım çok teşekkürlerAa hadi gözün aydın çok şükür ne güzel yol aldık hepimiz Allah bundan sonrasını da güzelliklerle kolaylıkla neşeyle geçirtsin, tadını çıkaralım![]()
Ayy bence deBen iyi ki açmışım bu konuyu ya kızlaar
Biz bu gidişle beraber doğum zamanımızı da konuşucaz ben diyim![]()
Ahhaah olsunnHayır bi de konu başlığı çok alakasız kaldı ya artık burada iyi kamufle olduk![]()
Istanbuldasınız sanırım doktorunuz kim bu haftadan sonra tüp bebek doktorumla yollarımız ayrılıyor oğlumun doktoruyla hiç iyi anım yok doğumdan sonra doktor tavsiyesi istesemEvet gerçekten öyle oluyor başka doktora gidemedim ben de düzenli olarak ona giderim artık önemsenmek bir mesajına cevap bulmak her anlamda rahatlatıcı oluyor![]()
Maalesef Kayseri’deyim Acıbadem’de önceki doktorumla devam ediyorum yardımcı olmayı isterdim inşallah siz de içinize sinen bir doktor bulursunuzIstanbuldasınız sanırım doktorunuz kim bu haftadan sonra tüp bebek doktorumla yollarımız ayrılıyor oğlumun doktoruyla hiç iyi anım yok doğumdan sonra doktor tavsiyesi istesem
12hafta bitince bırakılıyor canımKızlar folik asite devam ediyor musunuz ? Kaçıncı haftada bırakılacak acaba bilginiz var mı
Kız yeni başlık açtım gelmediniz ayHayır bi de konu başlığı çok alakasız kaldı ya artık burada iyi kamufle olduk![]()
Ben geldim ayol geç görmüşümKız yeni başlık açtım gelmediniz ay![]()
12. Haftada tekli folik asiti bıraktım, ama verdiği yeni takviyenin içinde de folik asit varKızlar folik asite devam ediyor musunuz ? Kaçıncı haftada bırakılacak acaba bilginiz var mı
Kızlar mantıklı wp grubu kurarsak doğuma kadar bilgi alış verişini ve desteği daha rahata sağlayabiliriz sizin içinde bir sakıncası yoksa isteyen bana özelden numara yazsın ufak kendi aramızda bir wp grubu kuralımBu arada Nisan Annelerinde wp grubu açıldı orda daha rahat konuşuyoruz. Aslında sizinlede böyle bir grup açabiliriz. Sizinle iletişim halinde olmak benim için çok değerli![]()
Hayırlı olsun bende serap hocayı dusunuyorum ortalama ne kadar tuttu sızınŞöyle ki benim tüp bebek doktorum aynı zamanda benim kadın doğumcum. Başından sonuna kadar nasipse kendisi takip edecek. Kalçadan promester iğnesini 12 hafta kullandırıyor. Diğer ilaçlarda 8. haftada bitti. Fitil ve iğne 12 hafta.
Böyle birşey yasak sakın yapmayın yönetici farkederse uyliginizide asla geri vermiyor ceza alıyorsunuz bir sayfada 20 kişi ceza almıştı hala giremiyrlarKızlar mantıklı wp grubu kurarsak doğuma kadar bilgi alış verişini ve desteği daha rahata sağlayabiliriz sizin içinde bir sakıncası yoksa isteyen bana özelden numara yazsın ufak kendi aramızda bir wp grubu kuralım