• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlaaar neler yapıyorsunuzz⭐
Herşey yolunda mı 🎉
Valla ne yapalım canım ben habere yiyorum hayatımın bu kadar doymadığım başka bir dönemi var mı bilmiyorum. Allahtan hiç paketli gıda ve tatlı yemiyorum. Bir de ben çok çok uyuşugum acaba hamilelikten mi yoksa oturmaktan mı tembelleştim bilmiyorum sizde dr böyle mi.

Valla ne yapalım canım ben habere yiyorum hayatımın bu kadar doymadığım başka bir dönemi var mı bilmiyorum. Allahtan hiç paketli gıda ve tatlı yemiyorum. Bir de ben çok çok uyuşugum acaba hamilelikten mi yoksa oturmaktan mı tembelleştim bilmiyorum sizde dr böyle mi.
Özgee 😂😂😂
Ne olacak bu yemelerimiz😂

Özgee 😂😂😂
Ne olacak bu yemelerimiz😂
Ay bilmiyorum bebeğim. Benim durumum vahim normalde öğünde yemem gereken bir shake var.( avakado muz süt hacı hurması badem ceviz bal) 🤣🤣🤣 normalde öğün yapmam gerekiyor bunu ben öğünden sonra atıştırmak diye içiyorum. Taze fındığı bilir misiniz yeşil kabuklu firik derler yarım kilo yedim bugün.

Çocuğu kucağına alana kadar çocuk anne adayının değildir. Bir doktor bana böyle demişti. O kadar doğru ki... Tüp Bebek süreci çok zor süreç. Kimisinin yolu gerçekten çok zor oluyor. Defalarca negatif görmek psikolojik olarak ne kadar zor.. Defalarca iğne yemek,ilaç kullanmak. İlk denemede pozitif olsa bile iğne ve ilaç kullanımı devamı bile insanın sinirini bozuyor. Çünkü vücut ödem topluyor. Kilo aynı ama vücut şişiyor. Bu bile yeterli bence. Bazı insanlar ulaştıkları şeylere hemen varınca ben oldum zannediyor. Süreci küçümsüyor. Bu da insanoğlunun nasıl bir varlık olduğunu gösteriyor. Şurada onlarca kadın çırpınıyor. Neden ? Aman benim de evladım olsun diye. Keyiften mi hayır. Çünkü dünya nimetleri içinde en güzel nimetlerden birine kavuşmak istiyor. Hamile kalmakla da bitmiyor. Kontrolden kontrole yürekleri oynuyor. Çünkü tüm kontrol Allah'ın elinde.O, nasıl şekillendirecekse öyle ilerliyor. Tamamen kapalı bir kutu. Oda içinde oda.. Şunu düşünmek bile insana yeter. Böyle havadan konuşan,ben yaptım oldu diyenler cehalet abidesi. Bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun. Dua ediyorum. İnşaallah emeklerini en kısa zamanda alırlar.
O kadar doğru ki... Her aşama yeni bir sınav, yeni bir bekleyiş. Sabır en zor iş ama bize düşen de bir tek bu. Allah'ım kolaylaştırsın, zorlaştırmasın, hep yanımızda olsun.

Ayy buraya da atayım sabahın 5 buçuğunda test yaptım ben 🙈 İnşallah doğrudur Allah büyük ❤️

Eklentiler

• 20250725_074621.webp
    20250725_074621.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 53
Back
X