- Konu Sahibi 35smyrna35
Arkadaşlar merhaba, bugün transferimin 7. Günü kahverengi lekelenmem oldu 2 kere yerleşme olabilir mi? Yoksa başka bi şey mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl raporlu yazdıracağızKızlar özelde bi kadın doğumcuya o ilaçları raporlu yazdırın. Raporlu ilacı sgk karşılıyor. Bana da bi arkadaşım söylemişti
Teşekkürler umarım pazartesi daha yüksek çıkarGayet iyi artmış canım 2 kata çok yakın hayırlısı olsun![]()
Sanırım rapor çıkartıcaz üstümüzeNasıl raporlu yazdıracağız
Var mıydı böyle olan gerçekten ya pozitif sonuçlanan o kdar kötü oldum kiHerkesin bir lekelenme hafif kanama durumu oldu galiba 8. - 9. günlerde şu ana kadar herkes yazdı sanki? Ya kan sulandırıcıdan mı acaba herkesin ortak özelliği bu gibi![]()
Kalcadan olanı kullan. Promester. Çok etkili. Bir dozu 50 mg.Kızlar
Göbekten vurulan iğne progestan dex 25 mg kullanıyorum . Günde 3 e çıkarttı.
Yalnız aklımıza takılan eşimle kutuda 7 tane var günde üç taneyse 2 günde nerdeyse 1 kutu bitecek
Ve bu ilacı sgk karşılamıyor. 1200 ₺
Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz yani bu iğneyi mi kullanıyorsunuz?
3 ay kullanacaksam bu paralar çok yüksek değil mi?
Bugün negatif gördün sanırım dimi. İnşallah pozitiftir canım benimMerhaba güzel anneler tek embriyo 9. Günüm dayanamayıp test yaptım 6. Gün kahverengi lekelenmem oldu ilk günlerde göğüs hassasiyeti oldu ara ara kasılmalar oluyor adet sancısı gibi 30 unda kan günüm ne diyorsınuz umarım sonradan pozitif olabilir![]()
Eveeet herkes yazdı ya kaç kişi bizim temmuz grubunda da, sen sor doktoruna için rahat etsin, bişey yoktur strese girip de kendini yıpratmaVar mıydı böyle olan gerçekten ya pozitif sonuçlanan o kdar kötü oldum ki
İnşallah canım benim inşallahEveeet herkes yazdı ya kaç kişi bizim temmuz grubunda da, sen sor doktoruna için rahat etsin, bişey yoktur strese girip de kendini yıpratma![]()
Bugün negatif gördün sanırım dimi. İnşallah pozitiftir canım benim
Bugün negatif gördün sanırım dimi. İnşallah pozitiftir canım benim
Evet tek umudumuz oBu arada idrarda negatif olup kanda pozitif olanda çok gördüm, o yüzden lütfen iyi morallerle kan günümüzü bekleyelim![]()
Canım bana promester verdi kalçadan vurulan lekelenmem olduğunda iki gün üst üste vurundum sonra yine eski düzene geçti iki günde bir şimdi devlet karşılıyor bunu onu bilemedimKızlar
Göbekten vurulan iğne progestan dex 25 mg kullanıyorum . Günde 3 e çıkarttı.
Yalnız aklımıza takılan eşimle kutuda 7 tane var günde üç taneyse 2 günde nerdeyse 1 kutu bitecek
Ve bu ilacı sgk karşılamıyor. 1200 ₺
Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz yani bu iğneyi mi kullanıyorsunuz?
3 ay kullanacaksam bu paralar çok yüksek değil mi?