Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Arkadaşlar merhaba, bugün transferimin 7. Günü kahverengi lekelenmem oldu 2 kere yerleşme olabilir mi? Yoksa başka bi şey mi var

Kızlar özelde bi kadın doğumcuya o ilaçları raporlu yazdırın. Raporlu ilacı sgk karşılıyor. Bana da bi arkadaşım söylemişti

Herkesin bir lekelenme hafif kanama durumu oldu galiba 8. - 9. günlerde şu ana kadar herkes yazdı sanki? Ya kan sulandırıcıdan mı acaba herkesin ortak özelliği bu gibi🤔

Merhaba güzel anneler tek embriyo 9. Günüm dayanamayıp test yaptım 6. Gün kahverengi lekelenmem oldu ilk günlerde göğüs hassasiyeti oldu ara ara kasılmalar oluyor adet sancısı gibi 30 unda kan günüm ne diyorsınuz umarım sonradan pozitif olabilir 🥺

Kızlar
Göbekten vurulan iğne progestan dex 25 mg kullanıyorum . Günde 3 e çıkarttı.
Yalnız aklımıza takılan eşimle kutuda 7 tane var günde üç taneyse 2 günde nerdeyse 1 kutu bitecek
Ve bu ilacı sgk karşılamıyor. 1200 ₺
Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz yani bu iğneyi mi kullanıyorsunuz?
3 ay kullanacaksam bu paralar çok yüksek değil mi?
Kalcadan olanı kullan. Promester. Çok etkili. Bir dozu 50 mg.

Merhaba güzel anneler tek embriyo 9. Günüm dayanamayıp test yaptım 6. Gün kahverengi lekelenmem oldu ilk günlerde göğüs hassasiyeti oldu ara ara kasılmalar oluyor adet sancısı gibi 30 unda kan günüm ne diyorsınuz umarım sonradan pozitif olabilir 🥺
Bugün negatif gördün sanırım dimi. İnşallah pozitiftir canım benim

Kızlar
Göbekten vurulan iğne progestan dex 25 mg kullanıyorum . Günde 3 e çıkarttı.
Yalnız aklımıza takılan eşimle kutuda 7 tane var günde üç taneyse 2 günde nerdeyse 1 kutu bitecek
Ve bu ilacı sgk karşılamıyor. 1200 ₺
Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz yani bu iğneyi mi kullanıyorsunuz?
3 ay kullanacaksam bu paralar çok yüksek değil mi?
Canım bana promester verdi kalçadan vurulan lekelenmem olduğunda iki gün üst üste vurundum sonra yine eski düzene geçti iki günde bir şimdi devlet karşılıyor bunu onu bilemedim 🤷‍♀️

Back
X