Transfer oldummm

burcumzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
13
İki tane embriyom vardı transfer yapıldı birisi 5cc diğeri 4cc idi cozulmede biri çok iyi açıldı diğeri daha yavaştı ama iyidi dediler yüzde 25-40 arası başarı oranı verdiler.
Sizler ne düşünüyorsunuz
Neler yapmak lazım transfer sonrası

İki tane embriyom vardı transfer yapıldı birisi 5cc diğeri 4cc idi cozulmede biri çok iyi açıldı diğeri daha yavaştı ama iyidi dediler yüzde 25-40 arası başarı oranı verdiler.
Sizler ne düşünüyorsunuz

Sizler ne düşünüyorsunuz
Şansınız bol olsun inşallah genetiğe gitti mi embrıyolsr

Sizler ne düşünüyorsunuz
Ayy hadi hayırlısı 🙏Transfer nasıldı zormuydu? Bende bi sonraki ay olacağım inşallah.

Ayy hadi hayırlısı 🙏Transfer nasıldı zormuydu? Bende bi sonraki ay olacağım inşallah.
Sadece su içip sıkışıp girmek zorluyo onun harici transfer kolaydı bı dk sürüyor zaten. Bakalm benim embriyolarim CC olduğu için biraz ondan umutsuzum ama bilemiyorum girmeden yüzde 10 ihtimal demişlerdi çözülmesi sonrasında da yüzde 25-40arasi ihtimalimiz var dedi
Allah size de kolaylıkla nasip etsin embriyo kaliteleriniz nedir acaba

Sizler ne düşünüyorsunuz
İhtima embriyo kalitesiyle alakalı değil pek çok iyi kalitede olan embriyolarda tutmayabiliyor bazen bakıyorsun düşük olanlar tutuyor yani ona odaklanma. 2 transfer varsa %50 dir şans endişe etme transferden sonrası içinde sürekli yatma güzel beslen özellikle kahvaltı sigara içiyorsan bir süre uzak dur ☺️

Sizler ne düşünüyorsunuz

Sadece su içip sıkışıp girmek zorluyo onun harici transfer kolaydı bı dk sürüyor zaten. Bakalm benim embriyolarim CC olduğu için biraz ondan umutsuzum ama bilemiyorum girmeden yüzde 10 ihtimal demişlerdi çözülmesi sonrasında da yüzde 25-40arasi ihtimalimiz var dedi
Allah size de kolaylıkla nasip etsin embriyo kaliteleriniz nedir acaba
Yani ben Kıbrıs ta tedavi görüyorum burdaki labarotuvar kalite ifadesi farklı sanırım 4g1 ve 3bl olarak isimlendirmişler. Aslında benim bu ilk tedavim 16 yumurta toplandı, ertesi gün aradılar 15 tane döllendi dediler üçüncü güne 9 tane geldi sanırım, onlara pgt yani genetik test yaptırdım. Sadece 4 embiryo sağlıklı geldi, diğer embiryolarda kaliteli olarak görülsede kromozon bozukluğu varmış düşük olur tutmazlar demişti doktorum, ve sağlıklı olan embiryolarım genetik raporunda 3’ü erkek 1 tanesi kızmış. Ama kız olan 5. Günde gelişimi yavaşlamış. Diğer üç erkek embiryom şuan 2+1 şekilde dondurdular . Sanırım ilk transferde hızlı başarıyı yakalamak için çift embiryo transfer edecek doktorum. Umarım birinden biri tutar.

Back
X