- Konu Sahibi Gulsah8488
canım vallahi bence var çünkü olmasa hiç çıkmazdı 3 tane yapmışsın 3üde silik çıkmış. Allah hayırlısıyla kanda da görmeyi nasip etsin yarın hepimize inşallahTabi 7 gün pek net değildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım vallahi bence var çünkü olmasa hiç çıkmazdı 3 tane yapmışsın 3üde silik çıkmış. Allah hayırlısıyla kanda da görmeyi nasip etsin yarın hepimize inşallahTabi 7 gün pek net değildi
Gayet normal cnm daha yeni git gide koyulaşacakTabi 7 gün pek net değildi
Amin canım inşallah da nette okudum hep silik çıkması kimyasal Mış falan diyecanım vallahi bence var çünkü olmasa hiç çıkmazdı 3 tane yapmışsın 3üde silik çıkmış. Allah hayırlısıyla kanda da görmeyi nasip etsin yarın hepimize inşallah
canım du bakalım ya çıkıo olması çok güzel bişe zatrn az kaldı yarın belli olcak. güzel düşün güzel olsunEki Görüntüle 2166454 Buda bugün
DAHa önce bi düşğk bi kimyasal yaşayınca şey olamıyorum artıkcanım du bakalım ya çıkıo olması çok güzel bişe zatrn az kaldı yarın belli olcak. güzel düşün güzel olsun
benmde önceki kimyasaldı ama olaun bozma moralini. inşallah olucak bu seferDAHa önce bi düşğk bi kimyasal yaşayınca şey olamıyorum artık
SEnde test yapmışmıydın o zamanbenmde önceki kimyasaldı ama olaun bozma moralini. inşallah olucak bu sefer
yok ya ben test yapmıorum hiç korkuyorum sonuçtan o zamanda yapmamıştm. kanda çıkmıştıSEnde test yapmışmıydın o zaman
Vala nebiliyşm birşey çöktü yüreğimeyok ya ben test yapmıorum hiç korkuyorum sonuçtan o zamanda yapmamıştm. kanda çıkmıştı
yok yok düşünme öle inşallah olcakmbu seferVala nebiliyşm birşey çöktü yüreğime
Olumsuz düşünme canım bukadar belli etti kendini yarında kanda gösterir inşallah değerler daha düşük olduğu için silik arttıkça koyulaşır ilerde sıkma canınıVala nebiliyşm birşey çöktü yüreğime
Merhaba canim silik cikmasi cok normal daha yeni oldugu icin degerler arttkca yukseliyor bende 7. 8.11. Gun leri yapmistm 2 normal testi silik.cikmisti 1 tanesi.erken gebelik.di onda koyu cikmisti hic kafana takma az bi zamanin kalmis zaten hakkinda hayrlisi olsun insallah bide arkdaslar size ricam kendinizde belirti aramayin psikolojik olarak kendinizi strese sokuyorsunuz zamana birakin Allahim yardmciniz olsun insallah guzel.haberler alirsiniz sevgiler...Ya kızlar size birşey sorcam idrarda gebelik testi yaptım hep silik çıkması normalmi
aynı ya bende bgnmü yaptırdam die düşündmOlumsuz düşünme . Bebeğini etkilemesin . Ben kendimi tutamayıp geceden mi gitsem diyorum hastaneye :)
bende test alsana dedim almadı :)Eşimi ikna edemiyorum ya kan vermeye yarım diye inat etti