- Konu Sahibi Gulsah8488
Bende az sonra çıkacağım daha gitmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm sn nerde yaptirdin kaç çıktı degerinHayırlı olsun canım bende hamileyim çok şükür aynen carsamba tekrar kan verecem Allah tamamına erdirsin insallah
Senin sonucun nasıl canimKIZLAR ne yaptınız
Bnmde 383 cnm iyi degerin ona katlanarak devam eder ikimizindeİvf merkezinde yaptırdım 535 çıktı sağlıkla devam eder insallah senin nasil
Benimde 124 çıktı canımSenin sonucun nasıl canim
canım çok sevindim ya bir sürü güzel haber görünce böyle. benmde 455 çıktı inşallah hepimiz çarşambada güzel haberlerle döneriz yine :)bgnsngnm canIMm ne yaptın
kişiye göre değişio canım bazıları hiç belirti yaşamıo. bende kasıkta batma oluyodu ara araKızlar tebrik ederim sag salım kucağına alırsınız inşallah. Kızlar test gününe kadar ne gibi belirtilerini oldu. Bize de yol göstermesi acısından paylaşır isiniz. Benim bugun 4. Günüm hiçbirsey yokk
Masallah hepimiz güzel haber aldık Allah devamını getirsin insallah canim hiç belirti arama canim bol bol dua et bugün doktora bile söyledim ama ben hiçbirşeyi hissetmiyorum diye çok dağla çünkü çok erken belirti için kasma dedi
evet ya en önemlisi dua gerçekten inanarak, yüreğinle istersen Allahım karşılıksız bırakmıo. şükürler olsun RabbimizeKızlar tebrik ederim sag salım kucağına alırsınız inşallah. Kızlar test gününe kadar ne gibi belirtilerini oldu. Bize de yol göstermesi acısından paylaşır isiniz. Benim bugun 4. Günüm hiçbirsey yokk
Allah razı olsun canımm darısı sana olsun inşallah Sana cvp verebilcek bi arkadaş var aramızda P Ppty1507 cevaplar inşallahkızlar merhaba bende 2 ci denememi antalya ivf de Murat beye yaptiricam orda yaptiran oldumi?cok.mutlu oldum ya hepinizin adina .allah tamamina erdirsin kizlar darisi benim.ve tum isteyenlerin basina.banada bilgi veriseniz sevinirim kac embrio konuldu kac gunlukdu,kacinci deneme hamginhastane cok soru sordum.ama.mazur gorin kizlar