Transfer olup sonuç bekleyenler

Merhaba canım ben bugün sonucumu aldım pozitif, belirti için çok erken bende de hiçbir belirti yoktu 8 inci günden itibaren göğüslerde şişlik ve bacaklarımda ağrı oldu adet olacakmışım gibi hissettim sonrasında bugüne k
Hayırlı olsun sevindim inşallahh bizde güzel sonuçlar alırız Bekleyelim o zaman rabbim hayırlısını versin

Amin canım inşallah çok düşünmemeye çalış diyeceğim insanın aklından çıkmıyor hiç
Öyle yapıyorum canın geçen sefere göre daha az düşünüyorum ablam ikinci gün bi saatlik yol gelip düğünümde oynadı ve sonuç pozitifti demek ki çok üstüne düşmemek lazım nasibinde varsa oluyor zaten

Merhabalar benimde ilk denememde Rabbim nasip etmedi. Cumartesi 2. Transferi yaptırdım. Günler fazla mı uzadı bana mı öyle geliyor bilemiyorum dün biraz gaza gelip çok erken olmasına rağmen idrar testi yaptırdım silik 2. Bir çizgi var ama umutlanmakta istemiyorum. Okuduğum kadarıyla böyle olup sonucu pozitif olan arkadaşlar var. Darısı başıma diye dua etmekten başlaçka yapacak bir şey yok. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Anne olmak çok özel bir lütuf

9E97F030-0115-48EA-8E14-7ED94AE14529.webp

Maşallah çok net rabbim kandada güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah doktorunuz kimdi acaba diyarbakırlısınız sanırım
Aminnn hepimiz hayırlı ve güzel sonuçlar alalım inşallah. Evet diyabakırlıym fakat istanbulda oturuyorum. Siz Diyarbakır’da mısınız?

inşallah evet Diyarbakırdayım transferimide burda yaptım 7 günüm ama sizin gibi cesaretli değilim idrar yapmadım☺️
Diyarbakır’da Dicle tıp merkezin de Uğur değer beyin tüp bebekle ilgilendiğini duydum. Uğur beyin iyi bir jinekolog olduğunu biliyorum. Ama tüp bebek tecrübesi hakkımda bir bilgim yok. İlkinde bende cesaret edememiştim. İkinci biraz daha rahat oldu. Bir de bir kızım var. Onun gazına geldim. Yarın kanda baktırabilitsiniz. Bu ara da kaçıncı gün embriyosuydu sanırım buda önemli

Diyarbakır’da Dicle tıp merkezin de Uğur değer beyin tüp bebekle ilgilendiğini duydum. Uğur beyin iyi bir jinekolog olduğunu biliyorum. Ama tüp bebek tecrübesi hakkımda bir bilgim yok. İlkinde bende cesaret edememiştim. İkinci biraz daha rahat oldu. Bir de bir kızım var. Onun gazına geldim. Yarın kanda baktırabilitsiniz. Bu ara da kaçıncı gün embriyosuydu sanırım buda önemli
Evet oda iyi bi doktor ama Zeki hocadayım şuan oda sağolsun çok ilgiliydi bakalım ne olacak benim ilk çocuk olacak ondan ötürü o olumsuz olmasını göze alamıyorum herhalde 5 gün embriyosuydu benimde sizin belirti hiç oldu mu acaba

Evet oda iyi bi doktor ama Zeki hocadayım şuan oda sağolsun çok ilgiliydi bakalım ne olacak benim ilk çocuk olacak ondan ötürü o olumsuz olmasını göze alamıyorum herhalde 5 gün embriyosuydu benimde sizin belirti hiç oldu mu acaba
Zeki mennan hoca, benimde 5. Gündü. Biraz daha erken sonuç almasına yardımcı oluyor.haklı olarak elbette bu endişeyi yaşamak çok normal. Ve sadece bu süreci sizinle paylaşan birileri anlayabiliyor. Belim, kasıklarım ve karın ağrısı yaşanıyorum. Birde 2. Gündür eklem ağrılarım var. Ben bunların ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyor. İlk demememde neredeyse hiç istirahat etmedim. Bunda da elimden geldikçe dinlenmeye çalışıyorum.

Zeki mennan hoca, benimde 5. Gündü. Biraz daha erken sonuç almasına yardımcı oluyor.haklı olarak elbette bu endişeyi yaşamak çok normal. Ve sadece bu süreci sizinle paylaşan birileri anlayabiliyor. Belim, kasıklarım ve karın ağrısı yaşanıyorum. Birde 2. Gündür eklem ağrılarım var. Ben bunların ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyor. İlk demememde neredeyse hiç istirahat etmedim. Bunda da elimden geldikçe dinlenmeye çalışıyorum.
İlk doktorum özel bi hocaydı malesef memnun kalmadım bahçeçi Zeki akkum hocaya geçtik tek embriyoyu iyi değerlendirmek için umarım emeklerimiz boşa çıkmaz bende çalışıyorum izne ayrıldım dinlenebilmek amacıyla benimde ayakta kalınca karın ağrım oluyo adet olacak gibi sizden cesaret alıp yapsammı diyorum ama söz verdim kendime test gününü beklicem galiba

İlk doktorum özel bi hocaydı malesef memnun kalmadım bahçeçi Zeki akkum hocaya geçtik tek embriyoyu iyi değerlendirmek için umarım emeklerimiz boşa çıkmaz bende çalışıyorum izne ayrıldım dinlenebilmek amacıyla benimde ayakta kalınca karın ağrım oluyo adet olacak gibi sizden cesaret alıp yapsammı diyorum ama söz verdim kendime test gününü beklicem galiba
Bahçeci çok iyi diyorlar. Tabiki önce Rabbim ol diyecek. Tek embriyomu döllenebildi. Stres yapmıyoruz arkadaşım.kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap yarın kısmetse kan tahlili yapacağım.

Bahçeci çok iyi diyorlar. Tabiki önce Rabbim ol diyecek. Tek embriyomu döllenebildi. Stres yapmıyoruz arkadaşım.kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap yarın kısmetse kan tahlili yapacağım.
Hadi hayırlısı bize de haber verirsin güzel sonuçla dönersin inşallah sana ne zaman dediler kan testi ver diye

Back
X