• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

rudi

Alllah'ım Sana Emanetiz
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.728
9
358
Merhaba Kızlar,
bugün blast embriyo transferimin 2.günü heyecanla sonuç bekliyorum. Transfer olup ta sonuç bekleyenler gelin heyecan ve bekleyişimizi buradan birlikte paylaşalım

cnm hayırlı olsunnn rabbimm iyi haberler almayı nasip etsin inşallah bendeimde 17 sinde transferim oldu 29 unu bekliyorumm beklemek gerçektenn zorr dualarım hepimizle senin kaçıncı denemen ve hangi merkezde gerçekleşti tedavinn?

amin inşallah hayırlı sonuçlar alırız...benim 2.denemem oldu tek embriyo yaşım da 28, beklemek gerçekten zor nasıl geçiyor günlerin ? bu arada brüksel tüp bebek merkezinde oldu.

Rudicim aynı süreçten bende yeni geçtim biliyorsun çok heyecanlı ve korku dolu bekleyiş içinde oluyor insan ama çok fazla düşünmeden atlatmaya çalış bu süreci ve bence zevk aldığın şeylerle daha çok vakit geçirmeye çalış inan ozaman daha çabuk geçecek günlerin..

19 da transferim oldu arkadaşlar merakla beklemedeyim,günlerim bu forumda geçiyo:)allahtan sizler varsınız hemen cvplar geliyo üzerimdeki stres hafifliyo.yaşamayan anlamıyo gerçekten.şuan yoldayım arka koltuğa uzandım notebook elimde yazıyorum.dayanamadım kızlar ne yapayım yolculuk ediyorum 7 saat umarım bişey olmaz.allah hepimizinkini bağışlasın.

Merhaba kizlar benimde ayin 13 unde transferim yapildi.Test gunum 28 i heyecanla bekliyorum.Ama 8.ve 10. gunlerde test yaptim negatif cikti.Yinede umutlanmak istiyorum insallah tutar diye.

petek 73 yurtdışında yaşadığın için testi 15 gün sonra yapıyorsunuz sanırım hadi hayırlısı inşallah gününde yaptığında testi pozitif sonucu alacaksın,

19 da transferim oldu arkadaşlar merakla beklemedeyim,günlerim bu forumda geçiyo:)allahtan sizler varsınız hemen cvplar geliyo üzerimdeki stres hafifliyo.yaşamayan anlamıyo gerçekten.şuan yoldayım arka koltuğa uzandım notebook elimde yazıyorum.dayanamadım kızlar ne yapayım yolculuk ediyorum 7 saat umarım bişey olmaz.allah hepimizinkini bağışlasın.
benimde günlerim formlarda geçiyorr canım.canım 3-4 gün sonra seyahat yapmaya izin veriyor doktorlar. Allah'ın izniyle birşeycikler olmaz. Yolun açık olsun. nerede ikamet etmektesin

Rudicim aynı süreçten bende yeni geçtim biliyorsun çok heyecanlı ve korku dolu bekleyiş içinde oluyor insan ama çok fazla düşünmeden atlatmaya çalış bu süreci ve bence zevk aldığın şeylerle daha çok vakit geçirmeye çalış inan ozaman daha çabuk geçecek günlerin..

bilmez miyim tatlım,aynı merkezdeyiz umarım bende pozitif sonuçlar vereceğim.ama işte vakit zor geçiyor. şu an çlışmıyorum evdeyim,konuyu annem dışında kimseyle paylaşmadığım için konusamıyorum ve misafir gelmesin diye de çocukca bahaneler buluyoruz arayan olursa durumu çakmamaları için. alternetif olarak internet ve tv kalıyor. tv ile aram iyi değil. offf işte sadece beklemek şöyle bir uyusam 8 gün sonra uyansam hooop ne güsel olur dimikaydirigubbakcemile3

bilmez miyim tatlım,aynı merkezdeyiz umarım bende pozitif sonuçlar vereceğim.ama işte vakit zor geçiyor. şu an çlışmıyorum evdeyim,konuyu annem dışında kimseyle paylaşmadığım için konusamıyorum ve misafir gelmesin diye de çocukca bahaneler buluyoruz arayan olursa durumu çakmamaları için. alternetif olarak internet ve tv kalıyor. tv ile aram iyi değil. offf işte sadece beklemek şöyle bir uyusam 8 gün sonra uyansam hooop ne güsel olur dimikaydirigubbakcemile3

Canım inan aynı şeyleri yaşamışız benimde annemden başka kimse bilmiyordu misafir olayını engellemek için ben ilk başlarda annemde kaldım orda yeğenlerimle vakit geçirdim Sonra evime geldim evdede dinlendim uyudum :)) müzik kitap tv derken vakit geçti pazartesiden beride işteyim inan şimdide merakla usg için gün sayıyorum inşallah bebişimin keseyide kalp atışlarını da görür ve duyarız allah yardımcımız olsun sende olumlu sonuç alacaksın allahın izniyle içimden öle geçiyor canım.

hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar benim de transferim 18 de oldu bugün 6. günüm ama sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var bu 2. denemem heyecanla sonucu bekliyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan da çok korkuyorum.

hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar benim de transferim 18 de oldu bugün 6. günüm ama sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var bu 2. denemem heyecanla sonucu bekliyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan da çok korkuyorum.

Canım seninde tedavin ve sonucun hayırlı olur inşallah adet sancılarını bende çektim ve hala çekmekteyim ayrıca göğüslerimde şişkinlik ve acı hissediyorum sonucumu alalı 5 gün oldu canım allahın izniyle hamileyim olumluz düşünme sakın biliyorum zor bir süreç ama pozitif düşün ki sonucunda öle olsun inşallah.

Canım seninde tedavin ve sonucun hayırlı olur inşallah adet sancılarını bende çektim ve hala çekmekteyim ayrıca göğüslerimde şişkinlik ve acı hissediyorum sonucumu alalı 5 gün oldu canım allahın izniyle hamileyim olumluz düşünme sakın biliyorum zor bir süreç ama pozitif düşün ki sonucunda öle olsun inşallah.

bluegrencim usg günün nezaman ben hayırlısıyla yarın bebişimi görmeye gidiyorum

Bluegrenn ben de bugün kitap okumaya başlayayım belki biraz oyalar senin gibi benide.usg ye de az kaldı sanırım dimi ben sonuç alınca sende bebişini görmüş olacaksın.çalışınca çok daha hızlı geçiyor vakit dimi ama genede dikkatli ol olur mu? içinden geçenlere çok sevindim bu arada Allah yar ve yardımcımız olsun.

benimde 2.denemem ama hiç bir belirtim olmadı. hatta gögüslerim bile şişmedi.ilkinde gögüslerim patlayacak derecede şişmiş ve ağrı yapmıştı ama sonuç negatif oldu.şimdi gögüslerim de en ufak bir belirti bile yok..offfffffffff yaaaaa bekleyeceğiz göreceğiz.hadi olumlu düşünelim ne olurrrr baharson

benimde ilk denemem dün transfer oldu 5. gün blastı tek transfer ettiler ilk 1 saat yattım sonra wcye çıktım eve gelim yavaş hareketlerle wc ve eve çıkmak için merdivenlerden çıkmak dışında bir aktivite yapmadım estraderm bant folbiol crinone jel kullanıyorum.ananas kuru incir kuru kayısı siyah çekirdekli kuru üzüm ve azda olsa dut kurusu yiyorum yemekte normal evde ne pişiyorsa...pazar sabahıda uçakla yolculuk yapmak zorundayım birde bizim sadece 5. güne 2 blastımız hayatta kaldılar tese spermi olduğu için..

p_aytar hayırlı olsun canım transferin. heyecanla gün sayanlar kervanına hoşgeldin. kalanları dondurdunuz değil mi. azımsanacak sayı değil. umarım bu transferde pozitifi görürüz dondurulmuşlarla kardeş düşünürüz yavrularımıza

bwenimde ilk deneme 5.gün embriyosu transferim cumartesi yapıldı tek embriyo bakalım 1 temmuz tahlil günü bugün 5. günüm sanki günler geçmiyo aslında günlerinde geçmesini istemiyorum korkuyorum ayyy valla karmakarışık ne zormuş

Back
X