Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde günlerim formlarda geçiyorr canım.canım 3-4 gün sonra seyahat yapmaya izin veriyor doktorlar. Allah'ın izniyle birşeycikler olmaz. Yolun açık olsun. nerede ikamet etmektesin19 da transferim oldu arkadaşlar merakla beklemedeyim,günlerim bu forumda geçiyo:)allahtan sizler varsınız hemen cvplar geliyo üzerimdeki stres hafifliyo.yaşamayan anlamıyo gerçekten.şuan yoldayım arka koltuğa uzandım notebook elimde yazıyorum.dayanamadım kızlar ne yapayım yolculuk ediyorum 7 saat umarım bişey olmaz.allah hepimizinkini bağışlasın.
Rudicim aynı süreçten bende yeni geçtim biliyorsun çok heyecanlı ve korku dolu bekleyiş içinde oluyor insan ama çok fazla düşünmeden atlatmaya çalış bu süreci ve bence zevk aldığın şeylerle daha çok vakit geçirmeye çalış inan ozaman daha çabuk geçecek günlerin..
bilmez miyim tatlım,aynı merkezdeyiz umarım bende pozitif sonuçlar vereceğim.ama işte vakit zor geçiyor. şu an çlışmıyorum evdeyim,konuyu annem dışında kimseyle paylaşmadığım için konusamıyorum ve misafir gelmesin diye de çocukca bahaneler buluyoruz arayan olursa durumu çakmamaları için. alternetif olarak internet ve tv kalıyor. tv ile aram iyi değil. offf işte sadece beklemek şöyle bir uyusam 8 gün sonra uyansam hooop ne güsel olur dimikaydirigubbakcemile3
hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar benim de transferim 18 de oldu bugün 6. günüm ama sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var bu 2. denemem heyecanla sonucu bekliyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan da çok korkuyorum.
Canım seninde tedavin ve sonucun hayırlı olur inşallah adet sancılarını bende çektim ve hala çekmekteyim ayrıca göğüslerimde şişkinlik ve acı hissediyorum sonucumu alalı 5 gün oldu canım allahın izniyle hamileyim olumluz düşünme sakın biliyorum zor bir süreç ama pozitif düşün ki sonucunda öle olsun inşallah.
hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar benim de transferim 18 de oldu bugün 6. günüm ama sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var bu 2. denemem heyecanla sonucu bekliyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan da çok korkuyorum.