kızlar ben yumurta toplattım 3 adet dönemi bekle dedi doktorum, şuan ikinci adet dönemindeyim üçüncü adet olunca ne zaman transfer olunuyor öncesinde neler yapılıyor ne zaman transfer olunuyor bilgi alabiir miyim
Selam, hayırlı olsun.
İlaçlarla rahim transfere hazırlanıyor, herkesin süreci farklı. Doktor birkaç kez kontrol edip transfer günü veriyor. Adetin 1.gününden itibaren 13-18.gün gibi transfer oluyor genelde.
Önce ilaç veriyor sonra rahim hazırlıkları dan sonra ilaç ve iğneyle devam ediyorsun canım ondan sonra transferden sonra da devamlı olarak iğne ve ilaç kullanımı oluyor zaten
Merhaba. Ben adet oldum ve 2. gün gittim. Doğal siklus ile transfer gününü bekledim. Sadece progestan fitil kullanmaya başladım sanırım onu tam hatırlamıyorum. adetten sonra transferden bir kaç gün önce çatlatma iğnesi vurdum. ve folik asit kullanıyordum zaten onu hiç bırakmadım. 18. günde transfer oldu :) hayırlı olsun umarım rahatlıkla geçirirsiniz süreci
Transfere hazırlık oluyor regl 2 cı gunder estoferm verlıyor, transfere 4-5 gun kalmış progrstrom fitil iyne falan. Verılıyor reglun 15-20 cı gunde transfer oluyor