Transfer öncesi denize girmek doğru mu ?

Senibeklerkenben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
588
512
53
33
Kızlar merhaba🌝 ben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak inşallah
3,4 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz mini bir tatile gitmek ve haliyle denize girmek..
Sizce bu durumda denize girmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Transferden sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zaten muhtemelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?
Dr sorucam ama sizlerde danışmak istedim
Doktoruna danışan ve bu durumdayken denize giden oldu mu acaba

Kızlar merhaba🌝 ben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak inşallah
3,4 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz mini bir tatile gitmek ve haliyle denize girmek..
Sizce bu durumda denize girmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Transferden sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zaten muhtemelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?
Dr sorucam ama sizlerde danışmak istedim
Doktoruna danışan ve bu durumdayken denize giden oldu mu acaba
Enfeksiyon açısından riskli

Benim doktorum git transfere kadar kafanı dağıt dedi deniz temizse gir ama havuza girme dedi demekki doktordan doktora yada durumdan duruma değişiyor

Havuz kesinlikle yasak ama denizi de tercih etmiyoruz dediler... deniz temiz ise çok kalabalık değilse belki girilebilir.. en iyisini kendi doktorunuz bilir..

Bence serbet deseler bile girmeyin enfeksiyon üşütme olmasin inanin zaten gitseniz kendiniz istemiceksiniz korkacaksıniz ☹️ bana suan serbest 10. Haftadayim ama hala korkudan giremiyorm ya usutursem diye

Bana transfere kadar girebilirsiniz dediler temiz bir denizde ıslak mayoyla kalmadığınız sürece sorun olacağını zannetmiyorum enfeksiyon riski her zaman var çıkar çıkmaz mayonuzu değiştirin doktorunuzun da fikri önemli

Back
X