• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oncesi dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler hadi gelin beraber gun sayalimmmm

Günaydın canım ben dün kontrol oldum ilaçlara başladım büyük ihtimal ocak ayının 7 si gibi transferim olacak.Sen nasilsin güzel haberler bekliyorum.Hepimiz güzel ,mutlu haberler verelim:dua::anneadayı:[/QUOTE
canim hadi hayirli olsun cok sevindim, ilac olark ne verdi canim sana ?

Benim bugünü içince 5 hapım kalacak. Neyse ki günler çabuk geçiyor çok heyecanlıyım korkuyorum da geçen tedavimde 4 yumurta toplanmıştı e2 değerim yükseliyor diye diğer yumurtalar büyütülmemişti yoksa pco var bende çok yumurta var ama işte olgun çıkmamıştı o yumurtalar da yine aynısı olur diye korkuyorum gerçi dr doz düşürmücez ve 2-3 mm daha büyütüp toplucaz dedi ama bakalım sabırsızlanıyorum bir yandan. 31 aralık ilk muayenem olacak. Yeni yıl hepimize uğurlu gelir inşallah
Amin canim insallah az kalmis seninde. Insallah hepimiz icin musmutlu bir yil olur, sevinc dolu haberler veririz

Canım estorojen 2mg günde 3 kez oral,coraspin 100mg günde 1 kez,folic asit günde 1 kez alıyorum sen ne kullaniyorsun:KK58:

Canım estorojen 2mg günde 3 kez oral,coraspin 100mg günde 1 kez,folic asit günde 1 kez alıyorum sen ne kullaniyorsun:KK58:
Bende climara forte bant kullaniyorum, senin kullandigin estrojeninnbant versiyonu. Vitamin olarakta elevit kullaniyorum fakat aklima takilan dr bana coraspin vermedi neden acep:işsiz:

Bende climara forte bant kullaniyorum, senin kullandigin estrojeninnbant versiyonu. Vitamin olarakta elevit kullaniyorum fakat aklima takilan dr bana coraspin vermedi neden acep:işsiz:
Bir çok kişi kullanıyor aslında ama doktorun protokolü mu farklı acaba.İstersen bir sor önlem amaçlı kullanmakta fayda var bence zararı yok pıhtılaşma olmasın diye.Belki sana clexane diye Göbek ten yapılan bir iğne var acaba onu mu yazacak

Bende kızlar vitamin estrofem progestan fitil crinone jel hibor iğneye bugun başlıycam ondan coaspirini kesti .. iğnesiz bi hayat istiyorum :)

Bir çok kişi kullanıyor aslında ama doktorun protokolü mu farklı acaba.İstersen bir sor önlem amaçlı kullanmakta fayda var bence zararı yok pıhtılaşma olmasın diye.Belki sana clexane diye Göbek ten yapılan bir iğne var acaba onu mu yazacak
Belkide farklidir bilemedim ki :/ 29 unda gidicem o zman sorabilirim aslinda,cok saol cnm:KK60:

kızlar gunaydın yarın dogum kontrol hapım bitecek. son birkaç gundur kahverengi akıntı olmaya başladı sizde de oılmusmuydu? ilaç bittikten nekdr süre sonra adet oldunuz?

kızlar gunaydın yarın dogum kontrol hapım bitecek. son birkaç gundur kahverengi akıntı olmaya başladı sizde de oılmusmuydu? ilaç bittikten nekdr süre sonra adet oldunuz?
Canim ben hap bitikten 3 gun sonra adet oldum kahverengi lekelenmem olmadi ama adetin habercisidir bence, zaman zaman benimde olur

Canim ben hap bitikten 3 gun sonra adet oldum kahverengi lekelenmem olmadi ama adetin habercisidir bence, zaman zaman benimde olur
ben tedavi öncesi de 1 ay dogum kntrol ilacı kullanmıstım ozmn hıc lekelenme olmamıstı , hap biti 3. gun adet olmustum , pazartesi adtın 3. gunu olacak muhtemeln o gun doktora gıderım transfer hazırlıklarına baslarız sanırım :)

Back