Transfer oncesi dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler hadi gelin beraber gun sayalimmmm

Ay benim hapta 9. günüm olacak geçmiyor ya 15 günüm var tedaviye başlamama hayırlısı bakalım sabırsızlanıyorum burada iğnelere başladım, yumurtalarım toplanacak , toplandı, döllenme oldu transfer oldu demeyi ve müjde vermeyi, duymayı. Allah hepimize yaşatsın inşallah.

Rüyama bile giriyor geçen gece hemşire oturduğum yerde bana anestezi iğnesi yapıyordu taa kolumun yukarısına kadar sokuyordu iğneyi sonra uyumam bekleniyordu ama konuk oturma yerindeyim bir türlü uyuyamıyorum birazdan uyursun diyor hemşire ama yok dolanıyorum falan. Sonra yatayım bari yattığım yerde uyurum belki diyorum. İşyerinden hamile bir arkadaşım var iki gün önce doğum yaptı onu görüyorum karnı burnunda yanıma geliyor falan hayırlara çıkarsın Rabbim.
Ruyan hayirlara vesile olsun canim :-) valla gecemizde gunduzumuzde hep ayni gundem :KK70: rabbim dualarimizi kabul etsin yuzumuzu guldursun

benim de yasmin 5 gun sonra bitiyor, cok sukur kurtuluyorum bana verdigi bulantilarindan..aksam baskilayici igneye basladim, adetle kontrol var, uyarici baslanacak..hepimize hayirli sonuclar dilerim =)

Ay bana da mıcrogynon yazdı aç karna içtim önce çok bulantım oluyordu tok karna içince geçti ama bu seferde bacaklarımda inanılmaz kaşıntı yaptı başka yerlerde değil sadece bacaklarda kaşıya kaşıya yara yaptım yaa resmen. Önce acaba çorap falan giyiyorum uzun soğuk buralar ondan havasızlıktan mı dedim ama olsa daha öncede olurdu sonra hap gldi aklıma.

Ruyan hayirlara vesile olsun canim :-) valla gecemizde gunduzumuzde hep ayni gundem :KK70: rabbim dualarimizi kabul etsin yuzumuzu guldursun

Aminn inşallah valla tek gündem o tüm gün düşündüğümüz yetmiyor rüyamıza da giriyor.

Ay bana da mıcrogynon yazdı aç karna içtim önce çok bulantım oluyordu tok karna içince geçti ama bu seferde bacaklarımda inanılmaz kaşıntı yaptı başka yerlerde değil sadece bacaklarda kaşıya kaşıya yara yaptım yaa resmen. Önce acaba çorap falan giyiyorum uzun soğuk buralar ondan havasızlıktan mı dedim ama olsa daha öncede olurdu sonra hap gldi aklıma.

Aminn inşallah valla tek gündem o tüm gün düşündüğümüz yetmiyor rüyamıza da giriyor.

ewt ac karni felaket bulanti yapiyor bu tip ilaclar, ben onu bildigimden hep tokken ictim, ona ragmen ilk cok bulantim oldu, simdi gene biraz daha iyi..

İnşallah canım. Şimdi de 20 lik diş ağrısı başladı bende.Sizlerden güzel haberler alalım inşallah sağlıkla transfer ve pozitif sonuçları da alalım:KK50:
Amin cnm insallah hepimiz guzel haberler verelim. Ayy cok kotudur dis agrisi :( :( mutlaka transfer zamanindan once goster canim doktora.

dün oldum transferi daha çok yeni belki ama belirtti tarzı bisey yok

Belirti aramayın zaten çok yanıltıcı oluyor beklenen regl tarihi geçmeden pek belirti olmaz kullanılan ilaçlarda etki ediyor o yüzden tek çare beklemek.

Kızlar benim bugun transferim oldu cok sukur hadi darısı size :)

İyi hadi sen bitirmişsin yolu beklemek kalmış aslında en zoru da o tabi. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah.

Amin cnm insallah hepimiz guzel haberler verelim. Ayy cok kotudur dis agrisi :KK43: :KK43: mutlaka transfer zamanindan once goster canim doktora.
Aslında transferden önce bütün dişlerimi yaptırdım 20'lik dişimi çektirdim ama zor oldu çene kemiğine kaynama yapmış diş. 15 gün oldu şimdi ağrısı tuttu.Dün aradım dişçimi kemik büyüyor olabilir dedi cmt çağırdı. Zor ama gercekten.Cok sagol

Back
X