- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi mertugce35
-
Doktorunuza hemen danisin bence o en iyisini bilirMerhaba arkadaşlar, yarın transferim var yani 13 Eylülde. 8 eylülde ultrason vardı, bana verdikleri kağıtta 9 Eylül’den itibaren sabah akşam duphaston ve arefam başlamam gerektiği ve estrofemi de günde 3ten 1e düşürmem gerektiği yazıyormuş. Fakat ben bunu transfer sonrası diye okumuşum. Bin tane şeyle uğraşmaktan dikkatimden kaçmış.. nasıl yaptım bu salaklığı bilmiyorum ama çok endişeliyim şuan. Hemen duphaston ve arefamı aldım akşam 18:30da ve geç saatte 2.lerini alıcam bugünü kurtarayım hiç değilse. Fakat bişey olur mu sizce, bilgisi olan başına gelen var mı?
Danışamıyorum numarası yok. Yurtdışındayım da burda doktorlarla birebir iletişim halinde olamıyoruzDoktorunuza hemen danisin bence o en iyisini bilir
Tuh ya:s bir sıkıntı olmaz insallah bundan sonrasini dogru kullanin yarim da dr a sorun iciniz rahat olsun simsiki tutunsun bebisDanışamıyorum numarası yok. Yurtdışındayım da burda doktorlarla birebir iletişim halinde olamıyoruz
Insallah canim sagol cok tesekkür ederim.. sen de saglikla bebegini kucagina alirsin insallahTuh ya:s bir sıkıntı olmaz insallah bundan sonrasini dogru kullanin yarim da dr a sorun iciniz rahat olsun simsiki tutunsun bebis
Kac aydir erteleniyordu zaten.. bos yere bir sürü ilac icmek zorunda da kaldim. Bu saatte ulasmam imkansiz bir de pazar oldugu icinBelki bir ay erteleyebilirler transferi. Mutlaka bir şekilde doktorunuza ulaşıp bilgilendirin
Amin insallah hayirli haberlerinizi bekliyoruz.Insallah canim sagol cok tesekkür ederim.. sen de saglikla bebegini kucagina alirsin insallah
Estrofemi ben transferden önce hep günde 3 kez kullandım . Size öneri farklı olabilir .ama bunu doktorunuza sormanız gerek inşallah transferiniz iptal olmazMerhaba arkadaşlar, yarın transferim var yani 13 Eylülde. 8 eylülde ultrason vardı, bana verdikleri kağıtta 9 Eylül’den itibaren sabah akşam duphaston ve arefam başlamam gerektiği ve estrofemi de günde 3ten 1e düşürmem gerektiği yazıyormuş. Fakat ben bunu transfer sonrası diye okumuşum. Bin tane şeyle uğraşmaktan dikkatimden kaçmış.. nasıl yaptım bu salaklığı bilmiyorum ama çok endişeliyim şuan. Hemen duphaston ve arefamı aldım akşam 18:30da ve geç saatte 2.lerini alıcam bugünü kurtarayım hiç değilse. Fakat bişey olur mu sizce, bilgisi olan başına gelen var mı?
Estrofem rahmin kalinligina etki ediyor, tahminim yeterli düzeye ulastigi icin günde 1 e düsürdü. Ama tek sorun o da degil zaten, diger 2 ilaci da almadimEstrofemi ben transferden önce hep günde 3 kez kullandım . Size öneri farklı olabilir .ama bunu doktorunuza sormanız gerek inşallah transferiniz iptal olmaz
AaaEstrofem rahmin kalinligina etki ediyor, tahminim yeterli düzeye ulastigi icin günde 1 e düsürdü. Ama tek sorun o da degil zaten, diger 2 ilaci da almadim
Yaa evet onlari da arastirdim iste hormon ilaclari, hormonlari gerekli düzeye cikartmaya yardimci oluyor
Transfer olmadan bunları doktorunuza şöyleniz gerek . Zaten transfer olmadan hemen önce ultrasonla da bakıyorlar .Yaa evet onlari da arastirdim iste hormon ilaclari, hormonlari gerekli düzeye cikartmaya yardimci oluyor
Evet tesekkür ederim, Aynen ultrasonda bakip görücekler son durumu, zaten bu 4. transferim nasil böyle bir hata yaptim bilmiyorumTransfer olmadan bunları doktorunuza şöyleniz gerek . Zaten transfer olmadan hemen önce ultrasonla da bakıyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?