Tüp Bebek Merkezleri Transfer Öncesi iliski ?

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
29
Hanımlar suan rahim hazırlama asamasindayiz estrofem corasprin vs kullanıyorum ay sonu gibi transfer gözüküyor sorum şu transfere kadar olan sürede ilişki yasak mi bilginiz var mi bu konuda

Hanımlar suan rahim hazırlama asamasindayiz estrofem corasprin vs kullanıyorum ay sonu gibi transfer gözüküyor sorum şu transfere kadar olan sürede ilişki yasak mi bilginiz var mi bu konuda
Bize iliski yasagi koymamisti hocamiz. Yumurta toplamadan snra zaten yasak. Ama burada okudum tedavinin basindan itibaren yasaklananlari

Vallaha bizde yasaktı . Hem opu dönemi öncesi hem transfer süresi hazırlıklarında yasaktı .

Kimisi yasak diyor kimisi değil diyor yumurta toplamadan sonra evet yasaktı ama transfer oncesi birşey söylemediler

canım hormon ilaçları kullandığımız için doktorumuz bize yasaklamıştı ilişkiyi bahçecideki

Yumurta takip süresince cinsel ilişki olmamalı

Bende bahceci hastasiyim bugün doktora sorabildim ilişki yasaginiz yok dedi

Bizede doktor 2 güne bir ilişki kendinizi mutlu hissedin kasmayın mutlu olmaya bakın dedi

Canım bana 9 aralıkta rahim için alı yapılmıştı o günden itibaren de transfere kadar neredeyse 1 ay ilişki yasak dedi dr um . Enfeksiyon açısından demişti dr um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…