Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durumunuz nedir?Arkadaşlar merhaba transfer öncesi laparoskopi olan varmı aramızda, beni biraz bilgilendirebilirmi? Benim olma nedenim tüplerimin biri tıkalı, birinde çok az geçiş varmış, tüplerimin içinde sıvı varsa geçiş kapatılacakmış.
Merhaba, Tüp bebek tedavisine başladıktan sonra (embriyolar donduktan sonra) rahim filmimde tüplermden birinin sıvı ile dolu olduğu görüldü. Kasım ayı ilk haftasında laparoskopik ameliyat oldum. Sıvı dolu tüpümün geçişi kapatıldı. Ameliyattan sonra 1 hafta evde geçirdim. hiçbir zaman çok ağır ağrılarım olmadı. Ameliyat günü akşamında bile kendi kendime yürüyebiliyor çoğu işimi görebiliyordum.Arkadaşlar merhaba transfer öncesi laparoskopi olan varmı aramızda, beni biraz bilgilendirebilirmi? Benim olma nedenim tüplerimin biri tıkalı, birinde çok az geçiş varmış, tüplerimin içinde sıvı varsa geçiş kapatılacakmış.
Hidrosalpinks olan tüpünüz bağlandı mı alındı mı?Merhaba, Tüp bebek tedavisine başladıktan sonra (embriyolar donduktan sonra) rahim filmimde tüplermden birinin sıvı ile dolu olduğu görüldü. Kasım ayı ilk haftasında laparoskopik ameliyat oldum. Sıvı dolu tüpümün geçişi kapatıldı. Ameliyattan sonra 1 hafta evde geçirdim. hiçbir zaman çok ağır ağrılarım olmadı. Ameliyat günü akşamında bile kendi kendime yürüyebiliyor çoğu işimi görebiliyordum.
Transfer süreci içinde sürece başlamak için bir sonraki reglimde kontrole gittim, rahmin tam toparlanması için bir regl süresi daha beklemeye karar verdik.
Size şifalar diliyorum, inşallah kolaylıkla geçer operasyonunuz
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunHidrosalpinks olan tüpünüz bağlandı mı alındı mı?
Yazdıklarınızdan bağlandığı çıkarımını yaptım.
Geçmiş olsun.
Dış gebelik geçmişiniz var mı?
Merhaba çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, benim malesef 2 tüpümümde rahimle olan bağlantısı kesildi. Şuanda bende transfer sürecindeyim fakat bi problemim var regl olamıyorum bi buçuk ay geçti.Merhaba, Tüp bebek tedavisine başladıktan sonra (embriyolar donduktan sonra) rahim filmimde tüplermden birinin sıvı ile dolu olduğu görüldü. Kasım ayı ilk haftasında laparoskopik ameliyat oldum. Sıvı dolu tüpümün geçişi kapatıldı. Ameliyattan sonra 1 hafta evde geçirdim. hiçbir zaman çok ağır ağrılarım olmadı. Ameliyat günü akşamında bile kendi kendime yürüyebiliyor çoğu işimi görebiliyordum.
Transfer süreci içinde sürece başlamak için bir sonraki reglimde kontrole gittim, rahmin tam toparlanması için bir regl süresi daha beklemeye karar verdik.
Size şifalar diliyorum, inşallah kolaylıkla geçer operasyonunuz
Merhaba ewet hidrosalpinks vardı 2 tüpümdede, ikisininde rahimle olan bağlantısı kesildi. Şuan transfer sürecindeyim ama bir buçuk aydır regl olamıyorum biraz tedirgin oldumSon durumunuz nedir?
Hidrosalpinks varsa eğer tüpü aldırır ya da bağlatırsınız.
Bu durumu doktorunuza danışabiliyor musunuz? Belki gecikme normaldir malesef bir bilgim yok inşallah hızlıca iyileşirsinizMerhaba çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, benim malesef 2 tüpümümde rahimle olan bağlantısı kesildi. Şuanda bende transfer sürecindeyim fakat bi problemim var regl olamıyorum bi buçuk ay geçti.
Merhaba bişiy sorabilirmiyim dediniz ya transfere başlamak için reglde kontrole gittim acaba reglinin kaçıncı günü gittiniz hatırlıyomusunuz, doktorumda bana reglde gel dedi bugün regl oldum ama başka şehirdeyim 3-4 gün gecikicem onun için sordumMerhaba, Tüp bebek tedavisine başladıktan sonra (embriyolar donduktan sonra) rahim filmimde tüplermden birinin sıvı ile dolu olduğu görüldü. Kasım ayı ilk haftasında laparoskopik ameliyat oldum. Sıvı dolu tüpümün geçişi kapatıldı. Ameliyattan sonra 1 hafta evde geçirdim. hiçbir zaman çok ağır ağrılarım olmadı. Ameliyat günü akşamında bile kendi kendime yürüyebiliyor çoğu işimi görebiliyordum.
Transfer süreci içinde sürece başlamak için bir sonraki reglimde kontrole gittim, rahmin tam toparlanması için bir regl süresi daha beklemeye karar verdik.
Size şifalar diliyorum, inşallah kolaylıkla geçer operasyonunuz
merhaba yeni gördüm kusura bakmayın gidebildiniz mi doktora? Ben ilk günü gitmiştim diye hatırlıyorum ama daha ileriki günlerde gitmekte bir sakınca var mı bilmiyorum.Merhaba bişiy sorabilirmiyim dediniz ya transfere başlamak için reglde kontrole gittim acaba reglinin kaçıncı günü gittiniz hatırlıyomusunuz, doktorumda bana reglde gel dedi bugün regl oldum ama başka şehirdeyim 3-4 gün gecikicem onun için sordum
Merhaba, malesef bu ayı atladım çünkü kullanmam gereken ilaçlar varmış önümüzdeki ay reglden önce gitcem orda daha kolay olur. Doktor başka şehirde olunca zor oluyor böylemerhaba yeni gördüm kusura bakmayın gidebildiniz mi doktora? Ben ilk günü gitmiştim diye hatırlıyorum ama daha ileriki günlerde gitmekte bir sakınca var mı bilmiyorum.
Geçmiş olsun. Tek tüpünüz bağlandı ve o şekilde hamile kalabildiniz mi acaba ?Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
Tüpüm bağlandı (yumurtalığa çok yapışık haldeymiş, yumurtalığa hasar vermemek için dedi doktor). Tabi bunun kararı operasyon sırasında verildi. Yok hayır dış gebelik geçirmedim, tıkanıklıktan doktorum ultrason muayenesi sırasında şüphelenmişti.
Laparoskopiden korkmayın.Merhaba, bende laporoskopi olacağım şuanda yumurta toplayıp embriyoları donduruyoruz. 1 kere daha toplama yapıp ameliyata geçeriz dedi doktorum. Solda hidroselpenks var birde çikolata kistlerim var girmişken onları da alacağım dedi ama laporoskopiden biraz korkuyorum daha önce yumurta toplama dışında hiç ameliyat olmadım . Ağrılı bir süreç mi? Laporoskopiden sonra transfer süreci nasıl ilerliyor ikinci adetle mi yine? Cevaplarsanız çok sevinirim :)
Benimde alıcak sanırım bakalım daha o aşamaya geçemedik :)) kolay bi ameliyat dimi? Kesik iz falan oluyor mu?Laparoskopiden korkmayın.
Bende hidrosalpenks vardı tüpü aldırdım.
Komple uyuşup anestezi alıyorsunuz zaten.Benimde alıcak sanırım bakalım daha o aşamaya geçemedik :)) kolay bi ameliyat dimi? Kesik iz falan oluyor mu?
Çok teşekkürler, soracağım bende olurken :)Komple uyuşup anestezi alıyorsunuz zaten.
Kolay iyileşme süresi hızlı fakat bende iz kaldı ne yazıkki.
4 yerden girdiler dikiş yerleri büzük büzük ve izli kaldı. Doktorunuzla bu konuyu görüşün isterseniz. Estetik izsiz dikiş yapma şansı vs varmıymış. Benim 9 ay oldu izler geçmedi ne yazıkki.
EvetGeçmiş olsun. Tek tüpünüz bağlandı ve o şekilde hamile kalabildiniz mi acaba ?
Diğer tüpünüz alınmadı sanırım?