• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim baskılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi bedis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bedis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
97
64
38
34
Kızlar merhaba benim ilk transfer öncesi rahim baskılama yapıldı Lucrin depot kullandım iki kez , iki ay bekleyip transfer oldum. İkinci transferde de mi doktor bunu ister yoksabu sefer direkt yapar mı . Bekleme süresini de yazar mısınız kaç ay bekleniyor ikinci transfer için

Kızlar merhaba benim ilk transfer öncesi rahim baskılama yapıldı Lucrin depot kullandım iki kez , iki ay bekleyip transfer oldum. İkinci transferde de mi doktor bunu ister yoksabu sefer direkt yapar mı . Bekleme süresini de yazar mısınız kaç ay bekleniyor ikinci transfer için
Size ne için yapılmıştı lucrin depot ? Bana da önerildi de negatif transferim sonrası

Lucrin sonrası kan tahlili verdiniz mi kaç çıkmış değerleriniz 2ci lucrini neden yaptı acaba

En baştan öyle planlamıştı hayır vermedim kan.

Back
X