Merhabalar bende bugün histereskopi oldum yarın lucrine başlıyorum sonrasında transferim olacakLucrin kullanan araniyorr
Lucrin ayni zamanda menapoz ignesi bende transfer oncesi2 aylik dinlenme surecinde 2 kere vuruldm. Hamilelige engel diye biliyorumArkadaslar histeroskopi sonrasi transfere hazirlik amaciyla lucrin ignesi vuruldum. Merak ettigim su: Bu surecte normal yoldan gebelik olussa lucrin gebelige engel oluyor mu? Olmuyorda gebe kalan var mi? Bu igneyle ilgili cok bilgim yok transferde %2 lik ek bir olasilik artirdigini soylemisti doktorum.
Lucrin yumurtlamayı durdurduğu için gebe kalmazsınız ve adet görmezsiniz ben suan tüp bebekle 6 haftalık hamileyim bende 2 kez lucrin vurundum rahim dinlendirme icin yapıyorlar. Genelde cikolata kisti olanlara. Adet görmedim normal dendi. Gebelik olusmadı zaten olusmayacağı söylendi. Gecici menapoz olduğu için. Cikolata kisti hastalarında lucrin iğnesi kisti baskılıyor amac embriyo konduğunda o kist bebeğe zarar vermesin diye.Lucrin ayni zamanda menapoz ignesi bende transfer oncesi2 aylik dinlenme surecinde 2 kere vuruldm. Hamilelige engel diye biliyorum
Evet bende de kist vardı. Igne sayesinde bayagi küçülmüş cok şükür. Bu hafta transferim var. Dua edin lutfen bana da nasip olsunLucrin yumurtlamayı durdurduğu için gebe kalmazsınız ve adet görmezsiniz ben suan tüp bebekle 6 haftalık hamileyim bende 2 kez lucrin vurundum rahim dinlendirme icin yapıyorlar. Genelde cikolata kisti olanlara. Adet görmedim normal dendi. Gebelik olusmadı zaten olusmayacağı söylendi. Gecici menapoz olduğu için. Cikolata kisti hastalarında lucrin iğnesi kisti baskılıyor amac embriyo konduğunda o kist bebeğe zarar vermesin diye.
Allah sağlıcakla nasip etsin aratmadan kolaylıkla bekletmeden. Hayırlada kucağına alEvet bende de kist vardı. Igne sayesinde bayagi küçülmüş cok şükür. Bu hafta transferim var. Dua edin lutfen bana da nasip olsun
Ben de transfere hazirlik icin vurulmustum smdi transferi bekliyorumLucrin ayni zamanda menapoz ignesi bende transfer oncesi2 aylik dinlenme surecinde 2 kere vuruldm. Hamilelige engel diye biliyorum
Benim polip varmis bir suru, histeoskopiyle alindi onun disinda kistim yok diye biliyorum ama o kadar bulanik gidiyor ki her sey. Saglikla kucaginiza alirsniz insallah kucugunuzuLucrin yumurtlamayı durdurduğu için gebe kalmazsınız ve adet görmezsiniz ben suan tüp bebekle 6 haftalık hamileyim bende 2 kez lucrin vurundum rahim dinlendirme icin yapıyorlar. Genelde cikolata kisti olanlara. Adet görmedim normal dendi. Gebelik olusmadı zaten olusmayacağı söylendi. Gecici menapoz olduğu için. Cikolata kisti hastalarında lucrin iğnesi kisti baskılıyor amac embriyo konduğunda o kist bebeğe zarar vermesin diye.
Sizde bian önce sağlıcakla kavusun inşaAllah. Bulanık gidiyor derken doktor ne diyor kiBenim polip varmis bir suru, histeoskopiyle alindi onun disinda kistim yok diye biliyorum ama o kadar bulanik gidiyor ki her sey. Saglikla kucaginiza alirsniz insallah kucugunuzu
Yani her kontrole gittigimde cok iyi cok iyi her sey deniyor, hatta transfer surecinde de yumurtalarin cok iyi oldugu soyleniyor ama 2 denemem de olumsuz. Umarim polip nedeniyledir de bu defa pozitifi gorurumSizde bian önce sağlıcakla kavusun inşaAllah. Bulanık gidiyor derken doktor ne diyor ki
İnşaAllah cok iyi dendiği şekilde de sağlıklı embriyoylada cok iyi sonuc alırsınız Allah büyük bu sefer son olsun inşaAllahYani her kontrole gittigimde cok iyi cok iyi her sey deniyor, hatta transfer surecinde de yumurtalarin cok iyi oldugu soyleniyor ama 2 denemem de olumsuz. Umarim polip nedeniyledir de bu defa pozitifi gorurum
Ben de transfere hazirlik icin vurulmustum smdi transferi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?